Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

stastie vo vztahu

Príspevok v téme: stastie vo vztahu
apolena

chcela by som vediet ako je to u vas vo vztahu. ked som s priatelom tak som stastna, skakala by som az po strop a davam najavo to ze som rada ked sme spolu. on je "pri zemi" a tvari sa akokeby nic, to ze ma lubi mi povie velmi zriedka. aj ked sme v sukromi tak sa tvari ako po 20 rokoch manzelstva, pri tom sme spolu nejake 2 roky. uz som z toho zufala, lebo ma to stve, ze neda najavo to co citi, ak nieco vobec citi...
je to aj u vas takto?

sandrax

Mne priatel vravi stale vkuse milionkrat denne ako ma lubi a miluje.A ja jemu tiez, pretoze je to pravda.Sme spolu vyse 4 roky.Je to presne taky muz, akeho som vzdy chcela a som velmi stastna.U nas je to takto.Vidim a citim ako ma strasne miluje.Nepytaj sa nas zlatko, ty urcite vies co k Tebe citi...Drzim palceky.

Deee

Myslim si, ze ta priatel lubi, ale z tvojich slov citim, ze ma aj istu rezervu, nedava vsetko naplno. Je rad, ze ta ma, ale akoby stale v pozadi mal otvorene dalsie dvierka, je to len moj pocit. Mna by moj priatel rozhodne nepustil ani do restiky, kina, fitka ci na kupko s kamaratom, cela partia to ano, ale vo dvojici ani omylom. Vztah je aj o veciach, co dvaja robia spolu a esi ich to lebo po rokoch spoluzitia ostane partnerstvo a prave tie veci. My spolu chodime plavat, pozerame spolu dvd-cka, lyzujeme, korculujeme a vsetky letne ci zimne sporty. Vztah treba budovat na podobnostiach.

apolena

nazorny priklad rozdielnosti:
kino - mozes ist aj s kamaratom
restika - aj kamarat
kupko - aj kamarat
koncert - aj kamarat
do fitka - aj kamarat
sex - A POZOR! priatel
slová a vyznania - priatel

apolena

to slivka12345:
no a preco mas problem povedat to? poved prosim nech to pochopim....
nemusis kazdy den.... ale nemyslis ze ho potesis a hned bude stastnejsi ked mu povies ze ho lubis? vo vztahu je to podla mna velmi dolezite. skutky su skutky. ale nebyt sexu vo vztahu tak si myslim ze sme kamarati a nie priatelia ktori tvoria vztah.

slivka12345

no ja mam skor opacny problem, moj priatel mi stale hovori ako ma lubi, a ja som ta ktora odpovie ja teba tiez a nikdy to nepovie prva. a viem ze ho to trochu trapi (raz ked mal trosku viac vypite tak nieco take spomenul). ale ja som proste taka povaha ze moc svoje city neprejavujem navonok.

infinity

Mne priatel stale vyznava lasku a aj keby mi nehovoril zase nejak casto ze ma lubi,ja by som to vedela aj tak,pretoze na nom je to strasne vidiet ked je so mnou,on ziari stastim a ja tak isto a mozem ti poradit len jedno: porozpravaj sa s nim o tom,uvidis ze to zaberie... =o)

apolena

to Dee:
ked som mu to parkrat povedala tak sa chvilu spraval inac, snazil sa. ono vadilo mi trosku aj to ze si zo mna robil dost srandu a mne to nebolo prijemne. nejak uz polavil, ale v poslednom case ma zase nerazky ako 15 rocny chlapec a mne to vadi. sme dospeli ludia studujeme vysku a sme obaja samostatni. neprislo mi smiesne ked mi hovoril ze mam slaninku na brusku, a podobne veci.
ked pisala kellysa prislo mi to ako z jeho ust. ma ten isty nazor.
predomnou mal dlhsi vztah, ale doteraz neviem preco sa rozisli. nechce o tom rozpravat. a mozno ho v tom vztahu nieco poznacilo, a prenasa to do nasho vztahu.... rozpravat by som sa aj chcela. ale to musia chcciet vzdy obaja.

mimusik

myslim že robiš z komára somára, vela ludí povie ze uz nemate co analyzovat o com tarat a do coho sprtat tak vytiahnes toto že ti nehovori ako ta miluje ze nadava najavo svoje city, ja neviem on to mozno neberie tak vazne ako ty, v tom zmysle žiť do konca života s tebou - mozno ta berie ako prestupnu stanicu....hm.....vela ludi berie takto niektore vztahy

Deee

zabudla som sa opýtať: a správal sa niekedy inak? dával ti najavo svoju lásku od začiatku vzťahu a teraz prestal? alebo je takýto "chladný" po celý čas?