KOLKO PRESEDITE DENNE PRI pc?

velavela

ja pracujem za pc, som tu od 8.00-16.00, a este si vecer obcas nieco kuknem,ale to uz malo.... ale som nestastna,je to vela....ale pracovat musim

ked sa zamyslim nad sebou...

Fuuuh, tak ja sedim pri pc cely den!! Napriklad dnes si pisem pracu do skoly a doslova tu kypnem od rana az do teraz... Ja uz som k tomu laptope prirastla... no comment!

renata l.

v práci osem a pol hod. doma ešte tri. ale potrebujem sa odreagovať. a popri tom ešte ako zvvuková kulisa TV.
Ale najhoršie, že v práci mám starú herku, ešte takú starú, že keď pozriem na okraj obrazovky sa trasie. A stále horše a horšie vidím. A nové kúpiť nechcú. vraj vidíte v akej je firma situácii. veď máte filter. Na vysvetlenie vám dodám, že ten filter je starý, ešte čo sa lepil so suchým zipom. Na nové obrazovky nie sú prachy, ale na lyžovačku do švajčiarska s celou rodinou majiteľ prachy má. a na víkendový golf do turecka a tenis do grécka. Ale musím čušať, lebo by som mala vyhadzov.
-
Vy máte akých šéfov?

lishka

Len keby mi dali iny monitor a nie tuto staru herku... :o)
Vraj nie su peniaze. A ked som povedala, ze si zaziadam zo zdravotnych dovodov, tak ma jeden odbil otazkou, ze ci mi tie zdravotne problemy s ocami nastali az tu v praci. Kedze nie, tak hold smola.

wiwa55

hej tak to hej ale zo mna sa pomaly stava tiez pocitacovi maniak.ked nemam co robit :( tak to je fakt zle ze to kazi oci :(.to poznam niektori ludia su na pc aj v praci a potom pridu domov zase za pc :(.moja mama tiez robi v kancelarii kde denno denne sedia pri pc a ked pride domov tak je stastna ze nevidi pocitac

lishka

Uz sedim pri PC asi od 6,45 h.
S prestavkami. Ani neviem ako ten cas leti dnes. Este ze zajtra nejdem do prace. :o))