Momentalne chodim k detskej lekarke..

luciaaa

K dospelackej lekarke nemusis ist hned ako mas 18, ale je lepsie k nej uz ist. Ja som isla tusim ako 19 rocna. Ako som zacala chodit na vysku. Sama detska lekarka ma poslala k dospelackej. A gynekologicke vysetrenie ti nikto nasilu robit nebude. Je to na tebe, kedy tam pojdes. S obvodnym lekarom nema nic spolocne.

orgi

Ja odporucam ist k dospelackej lekarke. Sice u detskej mozes ostat do konca studia na vysokej skole, ale fakt je lepsia dospelacka.Pretoze tvoj organizmus dospieva a dozrieva a detska lekarka je nastavena hlavne na rastuci organizmus. taktiez detski lekari sa tak nezaujimaju o dospelacke veci a legislativu ohladom vysetreni dospelych zien. Hovorim o tom, ze som mala problemy s tym, ked som isla ku gynekologicke a potrebovala som odber krvi.Po novom to robia uz iba obvodni lekari.Lenze ja mam stale detsku a ta mi to odmietla urobit. Lebo je detska.Odvolavala sa na to, ze by jej to poistovna nepreplatila.

fsssss

emkkaa - tak k dospelemu lekarovi nemusis hned ako dovrsis vek 18 rokov. K detskemu mozes i nadalej chodit, tusim do 25-ky, teda da sa povedat kym nedostudujes aj vysoku skolu :) Takze je to len na tebe, ci chces k dospelemu lekarovi, alebo este ostat u terajsieho lekara... Ja som si vybralaa prave tu moznost :)

marcela hubova

ahojte. moze mi niekto pomoct? moja kamaratka ma velmi neprijemny problem. zapach z ustej dutiny. ja uz som si zvykla, ale pre nu to je velmi neprijemne. ustnu hagienu dodrzuje, klokta, vzdy nosi pri sebe cukriky, zuvacky, a predsa nic nepomaha. bola uz aj na vysetreni zaludka, zuby ma zdrave. Pravidelne navstevuje zubneho lekara. ma zahnisane mandle, afty na nich, ale doktori to nepovazuju za potrebne ich vyoperovat. velmi sa tym trapi, prestava chodit do spolocnosti, je nezamestnana. Bojim sa o nu, preto vas prosim poradte mi. vopred Dakujem

marcela hubova

ahojte. moze mi niekto pomoct? moja kamaratka ma velmi neprijemny problem. zapach z ustej dutiny. ja uz som si zvykla, ale pre nu to je velmi neprijemne. ustnu hagienu dodrzuje, klokta, vzdy nosi pri sebe cukriky, zuvacky, a predsa nic nepomaha. bola uz aj na vysetreni zaludka, zuby ma zdrave. Pravidelne navstevuje zubneho lekara. ma zahnisane mandle, afty na nich, ale doktori to nepovazuju za potrebne ich vyoperovat. velmi sa tym trapi, prestava chodit do spolocnosti, je nezamestnana. Bojim sa o nu, preto vas prosim poradte mi. vopred Dakujem