chcem sa opytat, nakolko je u vas dolezita predohra? chalani, vedeli by ste ist na vec aj bez toho? Neviem si predstavit sex s mojou kockou bez toho, trebars to urobit niekde rychlo (napr. v pube na toalete, to iba ako priklad!) Jedna sa mi o princip, ze to proste nejde, treba cas a spravna atmosfera. Ako na to idete vy?
predohra u muzov
predohra pred sexom je podvedoma vec a to preto ze ked muz ma predohru tak vtedy je viacej plodny a ked ju nema tak menej
samozrejme , ze to ide aj bez predohry, len musia byt obaja dost nazhaveni..... a potom sa ide na vec.... :-)
Nie vždy musí byť predohra, môžte si ju spraviť v tom pabe kľudne pri tancovaní, pod stolom sa dráždiť nohou,...je veľa spôsobov ako sa vzrušiť, niekedy stačia sms, maily,...a potom šup na rýchlovku
technicky je to mozne ak je zena dost vlhka ale urcite je to lepsie ked tam ta predohra je
ked je chut nie je co riesit.....tak ty potom musis mat dost taky stereotypny sexualny zivot ( nic v zlom)....ja som to vyskusal uz na dost zvlastnych miestach a stalo to zato :))