PLES- hodia sa malé čierne?

žužu 8)

nooo topanky este nemam kupene tak rozmyslam, ake. a tie saty su jedndzchsie, cierne satenove, pod prsiami taka akoby masla- nie je to celkom masla, len taky prelozeny cierny pás.

a on bude mat modru koselu tak neviem, čo si mám dat modre:)

lenuliatko

asi myslis take sandaliky s vysokym opatkom nie?take nieco jemne?
ja si tiez myslim ze moze byt.a ak su take vyrazne elegantne je to este lepsie.ak mas jednoduchsie saty topanky by mali byt vyrazne.aspon podla mna teda.

patika

Na ples sa v ziadnom pripade NEHODIA saty po kolena.Velky preslap!Nic na tom neulahci ani to, ze si mlada.Pokial to nie je stuzkova,vencek....a je to naozaj ples,tak jedine saty po zem a topanky na podpatku!

patika

Na ples sa v ziadnom pripade NEHODIA saty po kolena.Velky preslap!Nic na tom neulahci ani to, ze si mlada.Pokial to nie je stuzkova,vencek....a je to naozaj ples,tak jedine saty po zem a topanky na podpatku!

[zruseny8]

no jasne ze mozu byt saty po kolena, na ples by mali byt lodicky s opatkami, neviem si presne predstavit tie topanky no nieco sa mi mari :)
som sa stretla s tym ze na stuzkovej mali topanky typu sandale, alebo take co nosia male dievcatka, to bolo uz fakt nevkusne, bez opatku a klasicke..

ingaing

Jasne ze sa hodia,ved si mlada!Odporucam iba lodicky:vzdy zvyraznia postavu,zostihlia.Zena ma byt na takychto prilezitostiach elegantna.Neviem,ci lodicky mas vo farbe siat,ak nie,skus dokombinovat bizuteriou.A budes caja :-)