PLES- hodia sa malé čierne?

patika

žužu,boze moj,kde to zijes?Na ples sa NENOSI KRAVATA!!!!!Iba motylik.Najlepsie cierny,ale popripade moze byt aj ten zladeny vo farbe siat damy.Ale kosela NESMIE byt FAREBNA!!!!A kravata sa vobec nedava na ples.Iba MOTYLIK.Odkial si prisla?A kolko mas rokov?predpokladam,ze najviac 15-16.

berushka

Pokial je to "nic extra ples" tak tie saty mozno OK ale sandaliky neviem neviem. Totiz tie sa obuvaju len naboso a v tejto zime budes ako letny blazon. Skor silonky a lodicky.

.....,,,,,,,,

A este nech si da bordovy,alebo fialovy oblek,lebo iba taky ma v skrini.Ved co na tom, ze sa to nehodi.Predsa nebudete kupovat novy.Skoda prachov...To keby kazdy tak uvazoval ako vy a obliekol si to, co ma doma v skrini aj napriek tomu,ze sa to na ples nehodi,ako by to vyzeralo?Ved sa spamatajte!Ples je ples, je to ista udalost v roku a preto sa tam treba naozaj patricne obliect tak, ako si to ta etiketa vyzaduje.Nie je to pre srandu kralikov.Ale ak vam je to jedno, ze tam budete ini a nebude vam trapne,co sa divim, tak chodte aj v plavkach....

žužu 8)

pýtam sa tu preto, lebo chcem niečo zistit moja zlata. inak, ked ma zenska napr cervene saty, tak chlap si k nej zladí košelu, alebo len kravatu?
na plese musi byt biela kosela? cize..ak ano, taak chlapi maju kravaty vo farbach zeninych siat? a ak by som teda ja mala cierne saty a on bielu koselu, aku si potom moze dat kravatu?

žužu 8)

pýtam sa tu preto, lebo chcem niečo zistit moja zlata. inak, ked ma zenska napr cervene saty, tak chlap si k nej zladí košelu, alebo len kravatu?
na plese musi byt biela kosela? cize..ak ano, taak chlapi maju kravaty vo farbach zeninych siat? a ak by som teda ja mala cierne saty a on bielu koselu, aku si potom moze dat kravatu?

patika

Jedna lepsia ako druha na ples.Ale predsa ked chcete ist na ples,treba aspon kus do seba investovat peniazkov.To si hadam neobleciete to, co skrina da aj napriek tomu,ze sa to vobec na ples nehodi.To ked ma iba modru a zelenu koselu tak bielu nemozete kupit?Aked nemate na to,naco tam idete?To sa nebudete citit trapne,ty v kratkych satach a on v nevkusnej koseli?Kazdy tam bude mat bielu koselu a on inu?Ja neviem, ale ja by som sa citila neprijemne.Proste je to zakld,bonton, ktory musite dodrzat.Ale asi vam slovo etiketa nic nehovori.

patika

A to uz preco bude mat modru koselu?Po akej pamiatke?A na ples?Ved ani ty nemas nic modre....tak nechapem farbu partnerovej kosele.To nech si da jednoznacne bielu.Ach jaj...na ples a modra kosela?Katastrofa.Nechcem ta iba frustrovat a vsetko negovat,ale chcela si poradit a ja to vidim tak, ze to, co pises,ze budete mat na sebe vobec nepripomina navstevu plesu,ale.....Podsla tohgo sudim, ze ste v zivote neboli na plese.