Kto ma skusenosti s tabl.7-Phenylstack

bodybuilder

No a tu je prave chyba. Chudnutie nemozno hodnotit len na zaklade absolutneho ubytku vahy, pretoze toto kriterium je velmi zavadzajuce. Nakolko pri cviceni ubuda tuku(spaluje sa), ale buduje sa (pribuda) svaloveho tkaniva. Absolutna vaha nevypoveda o tom ako si schudla resp. kolko podkozneho tuku si spalila. Ak si poctivo cvicila, dodrziavala dietu a brala spalovac ako doplnok, tak tento urcite prispel k tvojmu pozitivnemu vysledku. Teda schudnutiu a zmenseniu obvodu pasa.

tinusska

hodnotim to podla vahy, ale hlavne podla toho, ako sa zapnem do nohavic :) doslova par centímetrov ubudlo z brucha (myslim, ze tym, ze sa stiahlo tou stravou) a zo stehien (ale nic extra)

bodybuilder

Ahoj, zial uz nemam ale vies ich kupit online.(www.stacker2.sk)/ Podla mna 20 ks je malo. Zober si cele balenie a ak chces naozaj makat tak do leta urcite minies. K tomu co vravi kikusha. Ano kazdy termogenicky spalovac ma npr vdaka kofeinu aj povzbucujuce ucinky. Preto sa neodporuca uzivat vo vecernych hodinach. A kazde kapsulku je potrebe zapit dostatocnym mnozstvom tekutin.

kikushka

ahoj ja som ich uzivala 3×2 tabley denne a da sa povedat, ze vpodstate funguju no s kombinaciou s vyvazenou sravou a cvicenim. neviem ako u inych ale mne sa pri uzivani objavili neziaduce ucinky ako silne bolesti hlavy, zvyseny tlak a tep, nespavost. sice som s nimu schudla za mesiac asi 3kg ale uz ho uzivat nechcem, zacinam s reductilom.

bodybuilder

Ja osobne mam skusennost so Stacker 4. Mozem povedat ze funguje. Po prve spalujes tuky po cely den po druhe doda riadne nakopnutie do cvicenia. Samozrejme netreba zabudnut, ze je potrebne upravit aj stravu. Ak chces nieco s mensim "nakopavacim ucinkom" - tak podom Stacker 3 XPLC, alebo ich najnovsi produkt 7-Phenylstack