ahojte, chcem sa opytat neviet mi povedat ci by mi pomohol skor deprim a alebo persen? mam strasne stersy zo skoly, zo statnic ktore su az v juni. neviem spavat, cez den som uanavena a nikam sa mi nechce chodit, stale by som bola najradsej len doma. chcem byt zase normalna, ale mam starsne stresy zo skoly, neviete mi poradit co na to? dakujem
deprim alebo persen?
Ahoj. Je to naozaj individualne, co na koho zaberie viac. Ja osobne som skusila oba lieky. Deprim mi nic neurobil, ale Persen forte zabral, aj ked az asi po 2 tyzdnoch takze treba ho uzivat dlhsie. Brala som ho spolu v lubovnikovym cajom. Bola som velmi pokojna po nom.
lekarnicka mi raz povedala, ze tieto lieky su uplne na dve odlisne veci. deprim , ked mas depresie si bez nalady, potrebujes zdvihnut naladu. a persen, ked sa potrebujes ukludnit..
Persen môžeš tiež vyskúšať ak je to ľahká forma stresu, tak ti to pomôže.Môžeš si k tomu kúpiť magneB6 a čaj z ľubovníka bodkovaného alebo medovky lekárskej. A ak si myslíš,že je to veľmi zlé tak radšej choď k lekárke.