myslite si, ze mam vela veci v kabelke?

Príspevok v téme: myslite si, ze mam vela veci v kabelke?
milla

Minule som od kamaratky, ktora mi podavala kabelku, pocula toto. Ty mas ale tazku kabelku. Co v nej mas kamene? Ona ma totiz v kabelke len 4 veci, kluce, mobil, penazenku a pomadu. Teraz vam poviem svoj obsah kabelky. Rada by som vedela, ci je to vela na bezny den.
1. Pomada, lesk na pery, spirala, ocne tiene, korektor.
2. Hreben.
3. Penazenka.
4. Doklady.
5. Diar.
6. Odlicovacie obrusky.
7. Pero.
8. Zuvacky.
9. Kluce.
10. Mobil.
11. Vreckovky.
12. Flakon s vonavkou.
13. Zrkadielko.
14. Krem v tube.
15. Vlozky a intimky.
Niekedy sa mi zda, ze je to vela, ale mam pocit, ze vsetko potrebujem alebo budem potrebovat, som vdacna za tie velke kabelky, co prisli do mody, som normalna, dakujem.

danoousenka

V ženskej kabelke toho nikdy nie je dosť, ja tam nosím teda kadečo a musím priznať že tam mám aj neporiadok a sama som niekedy prekvapená čo tam nájdem:-)))

Tyna_Mal

Určite toho máš v kabelke veľa. Ja toho mám sotva polovicu a aj tak mi to prišlo, že toho mám veľa. Mám síce veľkú kabelku z www.kabelka.sk , ale kto sa má s tými vecami stále nosiť :-D. Každý deň premýšľam, čo by som si mohla z kabelky vybrať a nič ma nenapadá :-D.

zuzic

milla mas normalny zoznam podla mna:) taky akurat:) to znama ma uz tak tazku kabelu ze v nej by si nasla vsetko na co si spomenies sa cudujem ze to vobec vladze odniest:P

joni_

milla tvoj zoznam veci nie az taky strasny, ja k tomu este mam v kabelke skladaci dazdnik a este par dalsich veci kvoli zdravotnym problemom - musim mat stale so sebou sprej do nosa, kvapky do oci, tycinku na pery, zuvacky, tabletky, popripade nejaku tycinku na zahryznutie lebo tiez nemozem zjest hocico... takze nemas toho v kabelke az tak moc :)

Darija

Ja som tiez straaasne vela veci...ale ked mam pocit, ze to vsetko potrebujem, tak co narobim :D

Bezne mam v kabelke: hreben, kozmeticku tasticku, krem na ruky, penazenku, kluce, vreckovky, zuvacky, diar, pero, tabletky proti bolesti, vlozka/tampony, flasa s vodou, nejake ovocie, nabijacku, notebook, svetrik alebo bunku, mobil a kopu inych veci :D

tina.

ja nosím aj náhradné nohavičky. Lebo keď sa stretávam s priateľom v aute tak ja bývam dosť vlhká a je blbé potom si dať také vlhké naspäť.

tina.

ja mám ešte aj náhradné nohavičky. Lebo keď som s priateľom v aute a ja bývam dosť vlhká, tak je blbé dať si ich vlhké naspäť.

tina.

ja mám ešte aj náhradné nohavičky. Lebo keď som s priateľom v aute a ja bývam dosť vlhká, tak je blbé dať si ich vlhké naspäť.