Ahojte.V poslednom case dost priberam do tvare.dost ma to trapi.da sa schudnut z tvare?alebo co by pomohlo aby som mala opat celkom normalnu tvar?dakujem
da sa schudnut z tvare?
Precvičovanie tvárových mimických svalov je veľmi dôležité.
da sa nabrat na tvari, skus cvicit svaly na tvari, mne sa pekne zagulatili lica aj tie spodne. www.tvarovecvicenie.sk
Treba si jednu vec uvedomit, ze iba z jednej casti tela nieje nijak mozne chudnut, chudnut sa da iba zo vsadial, v tych miestach kde clovek ma tendenciu lahko priberat tazko chudne, tam kde sa lahko pribera tazko chudne, genetiku cloveka nikto neovplivni.
ano pribrala som na celej vahe ale mam normalnu vahu len ta tvar horzna
ahoj bozkávaním teda lepšie povedané olizovaním !!! tam sa posilujú strašne veľa svalov!! taktiež aj tak cvičiť kružiť hlavou a tak do bokov otáčať hore a dole a tak:)
doduska, ak si nepribrala na vahe inde, iba v tvari a zda sa ti to neprirodzene a nie v poriadku, moze byt za tym zdravotny problem, konkretne nadoblicky.
Tak ja mam tento isty problem, hoci som chuda tak tvar mam riadne baculatu, aspon ja mam taky pocit a potom ked priberiem hoci aj 1 kilo tak na fotkach vyzeram ako keby som mala o 10 kil viac prave kvoli tej tvari, ale je pravda ze len z tvare schudnut sa neda. Ak si pribrala do tvare, musela si pribrat celkovo a na tvari to len najviac vidiet.
Jedine, ze by si schudla celkovo, inac sa asi z tvare schudnut neda. Neviem, ako mozes priberat iba do tvare, nemas to nahodou iba opuchnute? ALebo si potom musela pribrat na vahe celkovo.
vacsina ludi ked schudne aj z inych partii, tak schudne aj z tvare. tak neviem ako je to u teba.