Noo takze..mam uz od davna dost velke problemy s pletou...a stale mi to njako nechce prestať ..no co uz narobim ..ale mam taky pocit,ze ked si dam make-uo moje akne sa len zhorsi ...ale dopocula som sa,ze tieto dva make-upy su dobre ..a na pleť aj pomahajuu a nie zhoršuju ...len neviem teraz ktory si mam s tychto dvoch kupit...cenovo su problizne rovnake takzee to je jedno ..len ktory je podla vas lepši?..dakujeemm
La Roche POsay alebo VichY dermablend??...poradteeee pliiiis
La Roche toleriane je super, vzdy som mala problem s akne tento make up je bez kadejakych konzervantov a je fakt prijemny vydrzi mi asi rok lebo kryje perfektne takze ho vela netreba a neni ako maska
ja mam dermablend a kazdy mi hovori ze aku mam krasnu plet :) to ma nevideli odlicenu asik :))) mne dermablend vyhovuje, ale inak vichy nepouzivam, telovu kozmetoiku a kremy mam la roche. je to skvela kozmetika aj na moju atopicku plet, aj teda amlo co zensiem. myslim ze ani jedno ani druhe neolutujes, ale vypytaj si vzorky v lekarni. mne ich ale nikdy nechu dat lekarnicky blbe, si t nechavaju pre seba a tvrdia ze uz nemaju pritom om si pytala vzorku v lekrani lebo mi kamoska povedala ze im dnes prisli a teda jej dali..:)
Podľa mna ani jedno. V týchto 2 značkách je napchatéj najviac chémie, preto neverím že to spraví na pleť dobre. A vydela som dokument, ako vo Vichy testujú na zvieratách, hrôza. Vyskušaj niečo prírodné, najprv Alverde. A vyjde Ta do o dosť lacnejšie:)