Invalidny dochodok - kto ma naňho nárok?

mišo

som po druhej operacii pažeraka,amam stale problemi a naštevujem aj inich lekarov prekonala som aj trombozu aj obojstranny zapal pluc .teras bude tomu rok čo som po operacii a chcela bi som si podať na invalidni dochodok mam narok alebo nie poradte mi.

ja1111

lebo to nie su choroby,su to stavy liecitelne warfarinom a nijako ju to neobmedzuje v zivote ani nema organove poskodenia,lebo keby mala,je mrtva.
a opakujem,faktor V leiden,aj keby bola homozygot a k tomu aj inr,mthfr a neviem aky vysoky homocystein,nie je to dovod.osobne mi je to jedno samozrejme,len to je tak,mas chripku,vysoke horucky,kasel,sopel grcas a chces ist do invalidneho dochodku?????

joni_

inak mne posudkova hned na komisii povedala vyjadrenie, hned tam som sa dozvedela ako ma posudila a potom som uz len cakala, aby som to mala aj pisomne

joni_

po komisii by malo prist pisomne vyjadrenie do 60 dni, aspom mna tak informovali a tak mi to aj prislo, a potom do 30 dni od prevzatia rozhodnutia sa mozes odvolat
sranda je, ze sa tomu hovori komisia ked tam sedi jeden lekar od ktoreho to vsetko zavisi...

Aduliena

Monika, záleží od toho, aké závažné tie diagnózy máš. A veľmi záleží na tom, aké lekárske záznamy odovzdáš k žiadosti o dôchodok, musia byť veľmi dobre napísané. A veľmi záleží na tom, aký bude posudkový lekár. Po posudkovej komisii budeš čakať na rozhodnutie. Môže to byť aj rok, potom sa môžeš odvolať.

joni_

asi zalezi od zavznosti tvojich problemov, tvojho stavu a od lekarskych sprav co k tomu mas.... a zalezi od posudkoveho lekara ci ti to uzna

monikaaa5

Ja by som sa chcela spytat ci niekto nema skusenost a nevedel by mi poradit, lebo som si podala ziadost o invalidny dôchodok ci mi bude priznany vzhladom na diagnozy co mam a tie su tromboza, embolia pluc, geneticka porucha zrazania krvi, inhlalacna alergia? neviem ci mam tomu davat nejaku nadej? Dakujem za odpoved.

monikaaa5

Ja by som sa chcela spytat ci niekto nema skusenost a nevedel by mi poradit, lebo som si podala ziadost o invalidny dôchodok ci mi bude priznany vzhladom na diagnozy co mam a tie su tromboza, embolia pluc, geneticka porucha zrazania krvi, inhlalacna alergia? neviem ci mam tomu davat nejaku nadej? Dakujem za odpoved.