aky je postup pri vybavovani a co tomu musi predchadzat (ake choroby a ci musi byt clovek dlhodobo nemocny a pod.) Dakujem za info
Invalidny dochodok - kto ma naňho nárok?
lebo to nie su choroby,su to stavy liecitelne warfarinom a nijako ju to neobmedzuje v zivote ani nema organove poskodenia,lebo keby mala,je mrtva.
a opakujem,faktor V leiden,aj keby bola homozygot a k tomu aj inr,mthfr a neviem aky vysoky homocystein,nie je to dovod.osobne mi je to jedno samozrejme,len to je tak,mas chripku,vysoke horucky,kasel,sopel grcas a chces ist do invalidneho dochodku?????
prečo by sa nemala snažiť? monika, bola si aj v nemocnici, na liečení, bolo to vážne s tebou?
monikaaaa5
ani sa nesnaz,takych ako ty behaju miliony,ber warfarin a nic ti nebude
a myslim to v dobrom
Monika, záleží od toho, aké závažné tie diagnózy máš. A veľmi záleží na tom, aké lekárske záznamy odovzdáš k žiadosti o dôchodok, musia byť veľmi dobre napísané. A veľmi záleží na tom, aký bude posudkový lekár. Po posudkovej komisii budeš čakať na rozhodnutie. Môže to byť aj rok, potom sa môžeš odvolať.
Ja by som sa chcela spytat ci niekto nema skusenost a nevedel by mi poradit, lebo som si podala ziadost o invalidny dôchodok ci mi bude priznany vzhladom na diagnozy co mam a tie su tromboza, embolia pluc, geneticka porucha zrazania krvi, inhlalacna alergia? neviem ci mam tomu davat nejaku nadej? Dakujem za odpoved.
Ja by som sa chcela spytat ci niekto nema skusenost a nevedel by mi poradit, lebo som si podala ziadost o invalidny dôchodok ci mi bude priznany vzhladom na diagnozy co mam a tie su tromboza, embolia pluc, geneticka porucha zrazania krvi, inhlalacna alergia? neviem ci mam tomu davat nejaku nadej? Dakujem za odpoved.