Magrilan

leushka

evca:mozem sa este spytat ci treba ak chcem ist k psychiatrovi aj sprievodny list od obvodneho,alebo to uz zrusili?bo obvodnej to na nos vesat nechcem

evcca

ja som nemala ziadne vedajsie ucinky. vysadzoval mi ho ekar postupne asi pol roka.
pomaha ovladat chute, vysledok sa dostavi v rozmedzi 7-18 dni.

aj ja aj ja

evcca ... ja som magrilan vylucila asi pred 3 tyzdnami a neskutocne zachvaty zravosti mam... Mam ho zacat brat spät? Myslis, ze mi moze pomoct ovladat svoje chute? Dakujem

evcca

mne magrilan pomohol, brala som ho takmer tri roky. nemala som take velke a caste zachvaty prejedania. bola to barlicka v zvladani jedla. citila som sa slobodnejsia a vedela viac si upratat aj psychiku.

leushka

evca:a ma to vobec vyznam brat tieto lieky?pomaha to vobec na bulimiu?bo ja uz neviem co by pomohlo,toto je posledna moja nadej

leushka

evca:dik za radu,nevadi to ani keby sa normalne opalujem,teda vystavujem slniecku naschval?aj tak ich mozem brat?boze,ja sa neviem rozhodnut ci mam zajst k psychiatricke abo nie,ale uz je to dost neznesitelne a stve ma bulimia riadne :(( a este sa chcem opytat ze ci naozaj pomahaju?ty si ich brala?

evcca

na slniecko mozes ist, neznamena to, ze ked beries psychiatricke lieky nemozes byt na slnku, len musis byt opatrnejsia. pri tychto liekoch mozes byt o nieco viac citlivejsia na slniecko.
siltovka, kremy na opalovanie a bude to ok.

leushka

ahojte,ja by som sa chcla spytat,vas ktory s magrilanom mate skusenosti.pocula som ze ak ho budem brat nesmiem ist na slniecko?je to pravda,pretoze teraz sa blyzili leto.No a ja uvazujem o tom ze si ho dam predpisat pretoze som uz zufala s mojou bulimiou,uz nevladzem takto ale ani nedokazem ovladat svoje chute na jedlo :((