takze existuje nejaka poradna na zistenie toho, na co sa hodim? ako myslim v pracovnej oblasti..
skusali ste to uz niekto? mne sa vidi, ze na Urade Prace maju nieco take,ale nie som si ista. a chcela by som vediet aspon zcasti,na co sa hodim,kedze nemam ani ponatia a nemam nic konkretne, co by ma bavilo.dakujem
existuje nejaka poradna?
Musis si urcit, v com si dobra - to vacsinou aj cloveka bavi.
Napriklad, ci preferujes pracu s ludmi alebo samostatne. Ci si manualne zrucna alebo chces nieco skor psychicky narocne.
Je zbytocne si robitt kurz manikura, vizazistka, ked nechces robit s ludmi alebo nemas talent na take umelecke vecicky.
skor mozno by som si spravila nejaky kurz a venovala sa tomu, lenze problem- aky?!
no mna vysoka velmi nelaka, jedine,ak by externe,alebo niekde v zahranici skor. no vystudovala som dopravnu, odbor colna deklarantka a to aj teraz robim. ako je to fajn praca, nestazujem sa. ale ten plat by mohol byt o cosi vyssi...
Mozno si velakrat zaskrtla moznost "neviem sa rozhodnut", kedze si taka nerozhodna. :) Mne to vyhodilo asi 7, z toho vsetky ma lakaju asi rovnako. Cize mne to vyslo.
A kde teraz studujes/pracujes? Aj podla toho sa da zistit, co ti ide alebo ta bavi. Ja som v stvrtom rocniku na strednej zisitila, ze ma dane zameranie vobec nezaujima a tak som dostudovala, ale podala som si prihlasku na uplne inu vysoku skolu, ako sa zvycajne dava po absolvovani tej strednej.
dakujem, je to fajn stranka, aj dotaznik..len to je vsetko tak vo vseobecnosti, vymenuvaju skoro vsetky mozne povolania.hmm