Holi sa?

zjuzjika

moj priatel sa dole holi, lebo to od neho vyzadujem....ale myslim, ze keby nechcel, tak to neurobi...a takisto si holi aj jpodpazusie.....hrud nemusi, lebo tam nema ani chlpok

technécium

toto je čo za argumentácia, vieš keď sa budete holiť evolúciu ,tým neurýchlite, a ochlpenie genitálií má aj svoje funkcie, tak ako obočie, vlasy a ostatné chlpy, a nie len estetickú stránku aj keď aj tu záleží len od uhla pohľadu

precoo

dokelu preco sa chlapi nemusia holit a zenske ano???teda akoze ja som baba a holim sa to je samozrejme.. hanby by bola pre mna kebyze sa neoholim...aj ked mi moj povedal ze by mu to nevadilo. ale tak nechcem byt opica.. a ja tiez od neho nevyzadujem aby sa holil.... len pod pazuchami sa neholi troska mi to prekaza len neviem ak mu to mam povedat? tak aby som ho nestrapnila ani nic, vzdy mu poviem ked sa mi nieco nepaci alebo moj nazor .. ale este som neprisla na to ako mu mam vysvetlit ze by si mohol troska oholit pazuchy

technécium

tiež nechápem na čo by som sa holil tam dole a to ešte každý týždeň- holenie by trvalo cirka 20 minút, /lebo ja robím všetko poriadne/, to je za 3 týždne hodina a za rok cez 17 hodín straty- to môžem využiť tých 17 hodín na iné, lepšie veci

colbert

tak mojho som nikdy do nicoho nenutila.spoznala som ho uz s tymito "zvykmi".pod pazuchami sa holi a dole sa zastrihava.v lete si niekedy tiez zastrihava nohy :-) takze som rada,ze je na to nauceny :-)))

me for me

ja si myslim ze pod pazuchami by sa mali holit vsetci ci muzi ci zeny,nejde tu o modu ale o hygienu,no a tam dole je to kazdeho subjektivny nazor,moj sa tam holil v lete a bolo to pre mna lepsie aj to lepsie vyzeralo..chlapi ked si ho oholite zda sa vam potom dlhsi:))vraj:)

infinity

Moj priatel sa tam dolu holi pravidelne a samozrejme aj v podpazusi,ja som to od neho nikdy nevyzadovala,ale som rada,mozno by mi to aj troska vadilo,...