cistenie pleti

christine2

tiež premyšlam nad nejakym sonickym pristrojom na čistenie pleti. Velmi si chvalia pristroje z okay, lenže nikdy nič som tam nekupovala, Vyplati sa to?

annninka

dlhe roky som chodievala na cistenie pleti len ku kozmeticke. len neviem, ci som narocna alebo co, ale nepaci sa mi proste vysledok. vycistenu plet si inak predstavujem. jedna kamoska mi poradila, ze chodi normalne na kliniku na lekarsku kozmetiku. nielen teda na toto cistenie pleti ale aj kvoli inym zalezitostiam. zatial som tam este nebola, som objednana na buduci tyzden, tak vam mozem potom dat info, aky vysledok je po taktomto lekarskom cisteni.

Emma49

Gabi, vyskúšaj tento silikonový :) orava. eu/cz/cs/sonicky-cistic-pleti-fb-11-sonic?category_rewrite=sonicky-cistic-pleti-fb-11-sonic ja ho mám rada a bol za super cenu, vôbec sa neničí, máš ho v podstate nafurt

delphia

to, ze sa vam spravia vyrazky po hlbkovom cisteni je nasledok naparovania- teda teplom zapalovy proces, ktory "drieme" niekde hlbsie v pleti sa aktivuje a "prerazi" na povrch vo forme vyrazky casto zahnisanej.
moj nazor: scruber robi povrchove cistenie- akysi mechanicky peeling, co nema nic spolocne s hlbkovym vycistenim zanesenych porov.

drahusa

hvezda - ved to je to, uz som mala aj tak povytlacane vyrazky, ze som mala pocit, ze zobrate aj s kozou v okoli a potom kolko sa to hoji. Som chodila skoro tyzden pozatierana.

drahusa

Ja som absolvovala aj - aj. Ale neviem, co je lepsie. Po vytlacani sa mi niektore nedobre vytlacene vyrazky zapalili a potom ich bolo potrebne vytlacit. Po scruberi je taka hladsia tvar, ale ked ju kozmeticka dostatocne nevlhci, tak som mala pocit palenia. Neviem ale, co je pre plet setrnejsie.

hvezda

Skin scrubber nevycisti tak dobre plet ako prsty sikovnej kozmeticky. Dolezite je dobre naparit. Na druhej strane zas neznasam ked ma kozmeticka dodobe tak ze dobre ze jazvy nemam... tak sa to nema robit.