panic az do smrti

anjel

dušan.......ked už čakáš dlhší čas na tú pravú..tak nemá zmysel bezhlavo sa vrhať do sexu z nejakou pipou, ktorú stretneš na diske ale kdekolvek inde....včera som sa bola len mrknúť v jednom bare u nás..a nestačila som sa diviť...chlapy sa tam vrhali po staťých babách..len aby získlali jedno...okamžite som odtial odšila-ked som videla tú hrozu..nevie ako u vás..ale podla mna má kadžý človek na svete spruazenú dušu..len si treba poriadne otvoriť oči...veľa štastia vám všetkým..

daja1

vieš, ja si myslím, že je to už aj tvoj psychický problém.Viem, že je to ťažké, ale skús sa od toho odosobniť a skús to brať tak, že:"veď nevadí, ak sa nájde ta pravá, tak super, ak nie, tak aj tak super.život gombička" Keď človek niečo priveľmi chce, tak zvyčajne sa mu nedarí, možno, keď sa zmieriš s tým, že ostanes už sám, vtedy sa dá do pohybu tvoj život. Viem-slabá útecha, ale možno dobrá. Držím ti palce, ahoj.

d88b

dufam,ze si sa takto netituloval a mas iba 18 rokov.si vsimam,ze je takych vela,co sa nevedia dockat a mlieko este na brade.

giv

prava zena sa hlada niekedy dlho,takze neotalaj a vsimaj si, spoznavaj, zoznamuj sa...ak chces pravu a si disco typ,tak ju tam mozno najdes.ak si typ iny a nechodis na disco,tak hladaj tam,kde by bola taka s podobnymi zaujmami ako mas ty.

lole

Ak uz nechces cakat, tak sa nahod, chod na disku alebo nejaku party a zbal tam nejaku cajocku. Je takych (na polutovanie) strasne vela, ktore si radi zasexuju, hoci su fakt mladucke.
Ale ja by som Ti poradila, aby si to este vydrzal a ked si potom najdes pekny vztah, tak potom si Ta partnerka bude viac vazit, ak bude Tvoja prva. Ale rozhodnutie je na Tebe.