Zápal v pošve a malá bradavica

Príspevok v téme: Zápal v pošve a malá bradavica
alenda

Ahojte. Mávam opakované zápaly pošvy už vyše troch rokov, pociťujem svrbenie. Ale tentokrát sa mi objavil aj tmavohnedý výtok a v ňom biele hrudky, akoby kúsky nejakých malých blaniek. Narástla mi pri vchode do pošvy malá bradavica. Poraďte mi prosím čo to môže byť. Je to len občajný zápal, keď mi narástla aj bradavica, alebo nejaká pohlavná choroba? Poraďte prosím, ak máte skúsenosti.

alenda

Ďakujem za rady. Ma to ale dosť naplašilo. Bola som u doktora hneď na druhý deň, len sa mi ani poriadne nevenoval, ani ster mi nezobral, a ani ho niak nezaujímala moja bradavica. Dal mi antibiotiká, ktoré mi ale úplne nepomohli. Kontrolný ster z krčka mi brali týždeň pred tým ako mi vznikla infekcia. Môže sa medzitým ten výsledok zmeniť?? Že by sa mi HPV rozvinul tak rýchlo a predtým bol ster v poriadku a chytila by som to za týždeň, alebo prejav nakazenia trvá dlhšie?? Neviete náhodou??

katusaa

Zarucene vysoko nakazlivy papilomavirus kondyloma(HPV). Mala by si s tym ist hned ku gynde, lebo to neostane len pri jednej bradavici. Ci sa to da vyliecit, no neviem ci uplne :((.
Naozaj necakaj s tym moc dlho.
www.rakovinakrckamaternice.sk

sissssa

utekaj ku gynekologovi co najskor, treba to preliecit, inak sa to moze zvrhnut...a ta bradavica je virusoveho povodu, takze sa ponahlaj

Ivka 1

Pravdepodobne pojde o kondylom, chod cim
prv ku gynekologovi. Zvykne sa rozsirovat dalej,lebo je to virusoveho povodu. Je potrebne posilovat imunitny system.