vyriesi to antikoncepcia?

o

janka, máš pravdu. aj ja odkedy mám pravidelný sex / raz týždenne, lebo nie sme často spolu/, tak mám pleť oveľa, oveľa krajšiu. Tiež som tomu neverila, ale je to tak.

jankaaaaa :)

ale cosi netrap sa tym...male prsia ta nemaju preco trapit :)) ja mam 20 rokov, take priemerne acka a vobec ma to netrapi :DD mozno prave naopak, pri sportoch mi nic nezavadzia, priatelovi sa velmi pacia tak ja v tomto problem vobec nevidim :))) ak chces pribrat na to treba pestru stravu a cvicit...je lepsie pribrat na svalovej hmote ako nejaky tuk okolo pasu :))) no a co sa tyka pleti, mam dost problematicku plet tiez...ale nikdy nezabudnem na radu ktoru som dostala od jedneho lekara vo vlaku :DD na akne pomaha sex :DD dostatok sexu a ziadne akne...nieco na tom pravdy bude ;)) teraz ked mam priatela nie zeby som mala plet ako babika ale je to podstatne lepsie :)) ale tuto radu neber doslova, pokial nemas staleho partnera a predsa mas 16 rokov :))) krasnych 16 rokov tak si ich nenic tym ze sa budes niecim trapit :)) dak drz sa ;))

kuzio

tiez som brala jeden cas hak len koli tomu aby som pribrala doktorka mi predpisala vysokohormonalnu ale nepomohlo mi to tak som s tym prestala. Mam dve kamaratky ktore beru hak a su chude ako palice,takze by som nadej do toho nevkladala.

dragonka

hak by vam mala pomoct ale kazda hak reaguje na kazde telo inak :)) vsak to vyskusate sami baby ja som s hak spokojna mala som strasnu plet prsia ako tak a rastuuu ja uz nechcem :D na vahe som pribrala ale to je len s toho ze hak zadrzuje vodu... takze asi tak

m-p

ale ja to mám také isté :D...od 4. triedy na ZŠ ma trápi moja pleť a moje prsia sa ledva mestia do áčiek :D...šak kašli na to, skús preto spraviť čo najviac a ked to už nepôjde radšej sa zameraj na duševnú krásu :D

infinity

Podla mna HAK neni urcite riesenie,len by si si zbytocne nicila zdravie,a nikde nemas tu istotu ze ti narastu prsia,alebo budes mat krajsiu plet,moze sa ti stat aj pravy opak.Porad sa radsej s doktorom a verim ze najdete aj vhodnejsie vychodisko. =o)

moniqa87

snad kvoli takymto veciam si nepojdes nicit zdravie antikoncepciou...
ak mas zlu plet, sup koznej...
z hak ti prsia nenarastu a ani pribrat nemusis...
spravna zivotosprava a ides