sexualne video

Príspevok v téme: sexualne video
mišiačik trtkačik

čafte!

pomozte mi pls nájst nejake videjko, kde je zobrazené milovanie- nie tvrdé, hľadám práve NEŽNý SEX, viete romantiku!!!

dúfam že sa najde niekto, kto mi pošle sem dačo podobné....

načo to potrebujem? chcem ukazat mojmu priatelovi, ako to chcem, lebo on je skôr taký živočíšny typ, ale ja chcem romantiku!

xyzxyzxyz

takéto veci sú mi síce cudzie, lebo môžem byť vďačná, že mám romantického priateľa... neviem, či pomôžem, ale myslím že toto video má v sebe aj lásku aj nehu, bozky a nie je to len také "hrané" a umelé výkriky
-odkaz odstránený-

girl1girl

jaaaj, mam ten isty problem, ani neviem co je to romanticke milovanie plne lasky atd... hoci niekedy to mam rada aj tak "na tvrdo" :) .. ale mne chyba ta romantika, laska a pod... raz som to povedala mojmu priatelovi, tak sa urazil, ze co si myslim: ze ma nelubi? dost sme sa pohadali...vravell ze on to tak nevie... :(((((((( tak kusok som mimo...

jajajajjajaja

ahah tak to je ine ked si mu to uz vravela tak potom ozaj len treba ukazat posadit pred telkou a pozri co chcem

misicka

viem viem, mne je to jasné, ale ak by ste ho poznali pochopili by ste, ja som mu to to iz uz vela krat hovorila, ale chlapovi povedat nestačí.

myslim ze totonanho zaposobi omnohonasobne viac :-)

jajajajjajaja

preco ukazat ved mu povedz ako to mas rada, ked sa lubite tak vzajomny dialog je dolezity ale ked si myslis ze video ti pomoze tak ok, ale si myslim zeby si mu mala povedat ako to mas rada si myslim ze by bol rad drzim palce :D