baby,ked ste niektora brali gynoflor,nemali ste na druhy den taky biely vytok?neviem,ci je to len rozpustena tabletka,lebo je toho dost vela,mam ist na gyndu,ci mi sibe?:)
vytok po gynoflore?
je to tabletka, aj ja to uzivam, a na druhy den musim mat vlozku....taku malu....
to je normalne to vyteka ten GYNOFLOR , horsie by bolo keby mas taky vytok po jeho douzivani
baby,dakujem,ze ste sa ozvali...inak nemajte ma za blbu,ja VIEM, ze tabletka vyteka,len som sa zlakla,lebo toho bolo vela a gynek. problemov som uz mala dost,tak nechcem dalsi...papa
má toho byť veľa... pretože tá tabletka sa nerozpustí celá...
myslis Floragyn? To ta tableta z teba vyteka, logicky..
machulka,pribalove letaky citam,len sa mi zda,ze je toho privela,tak sa pytam,ci s tym niekto ma skusenosti,uz som tu citala aj blbsie otazky,takze klidek
ja som to mala tiež... ale nemám pocit, že by to bola len čisto tá tabletka, lebo toho bolo podstatne vela.. mala som pocit, akoby sa zo mna vyplavovalo to zle, trochu mi to pripominalo kvasinkovy vytok..ale v paradnom mnozstve..je to ok..
:) tá tabletka musí nejak vytiecť, keďže sa nevstrebe celá, a mimochodom, ja obdivujem ľudí, ktorí nečítajú príbalové letáky...
ooops,nechcelo mi to poslat,tak som klikala ako sialena a mam to pre istotu trikrat,sorry:)