ako si zvysit sebavedomie?

Príspevok v téme: ako si zvysit sebavedomie?
chudera

Prosim vas pomozte mi!Stale ma v poslednej dobe chytaju depky, teda aj pol roka..mam vyborneho chlapca, rodinu, vsetko, len ma dost ubija skola ale svoj vyzor, som trosku pevnejsia, teda mam vacsi zadok a stehna, predvcerom som bola u kadernicky, ta ma vystrihala ako ovcu.a vyzeram hrozne, ako si mam zvysit sebavedomie, mam 17 a toto maju byt predsa najlepsie roky zivota, nie??? Ked vidim stihlu babu, dlhovlasu, je mi do placu :-(

fraisee

aaale to prejde. vlasy dorastu a popracovat na postave sa da, nemusis byt vyzla ani kulturistka, no ak si so sebou neni spokojna, zacni s tym nieco robit, nie drasticky. po troske.

awojky

zacnem od zaciatku..pacil sa mi jeden chalan, no ten mi teraz nadava...a zistila som že ide do toho isteho tábora ako ja..ako si mam zvýsit sebavedomie, aby som mu dokazala odporovat
????

angie

zlatko moje nic si zo seba nerob, a vonkoncom zo seba nerob preboha chuderu!! akonahle sa do tejto pozicie zosobnis, budu ta tak postupne vsetci vidiet, a to predsa v tvojom veku nemozes pripustit. Skus si uvarit kavicku, sadnut si v klidku a polozit si zakladnu otazku- co ta najviac na sebe hneva, co sa ti nepaci, ale nepripusti si vela dovodov, udaj najviacv dva podstatne, a tie postupne zacni riesit, ale nie sama , ved mas urcite skvelych ludi okolo seba, ktori by ti rdi pomohli.
Nezabudni - zbytovne sa nepodcenuj, ani netusis kolko mladych stihlych dievcat ma svoje vlastne problemy, a to co sa tebe na sebe nepaci, by s tebou urcite menili:-)
drzim ti palce

sii

take nieco prezil kazdy z nas v puberte alebo v adolescencii. ja som mala cely zivot dlhne vlasy a v 18 som sa dala ostrihat vyzerala soma ko debilko zo psychiatrie hehe. a tu istu chybu som spravila pred dvoma rokmi zase dala som si ofinu a vyzerala som este horsie hehe ale to je v zivote tak vsetko treba skusit a uzivat si to je jedno ako vyzeras vyskusala si to a teraz vies ze ti to nejde ber to ako skusenost a uzi si ju a vlasy nie su zuby dorastu! Co sa tyka postavy tak sportuj pohybuj sa snad dosiahnes pre teba uspokojivy vysledok

jana2

Aaaaale,prosím ťa,prečo si myslíš,že baby sú pekné len ked majú dlhé vlasy?
Ja keby som bola mladá,tak ako ty,tak by som určite nosila kratučké vlasy skoro ako na ježka a nagelované do strapata.Veľmi sa mi to páči.Tebe nie?
Mnohé mladé kočky nosia také účesy.
A mnohým mužom sa páčia krátke vlasy,tak sa neptráp.No a bud rada,že nie si "vysušená" ako kostra.Si mladá zdravá a tak sa teš.Teraz a hned!Dohodnuté?

alti

Ahoj,
prepac, ze bez oslovenia, ale ten Tvoj nick som nemala vooobec chut pouzit ako oslovenie. Chcela som podla nazvu tem napisat cosi ine, ale treba zacat tym, co vyjadruje Tebou zvoleny nick. Cize ziadna chudera, celkom normalne mlade ziena. To vlastne mindrakovanie a sebalutost musi ist prec a to mozes urobit len Ty v svojej hlavicke, v mysli.