Postup pri IVF

Liana...323

Evka1, ak si chceš dobre pokecať so snažilkami o tehu a aj s tými, ktoré postupili IUI, či IVF, tak odporúčam forum na modrykonik.sk
Tam je ich neúrekom.

Evka1

Ahojte, som velmi rada, že som našla fóru kde sa môžem poradiť. 29. septembra som absolvovala 1. odber vajíčok a zároveň 2. októbra embriotransfer. Teraz čakať 14 dní. Toto je najhoršie, to čakanie .....
Má niekto skúsenosti????

jaLENja

JA mám tiež endometriózu v tom štádiu a podarilo sa nám prirodzene... Netreba zúfať, treba skúsiť prírodnú liečbu, myslím si, že tá dosť pomáha. Mne nevybrali všetko, ložišká ostali a napriek tomu som v 9 tt. Tak dievčatá držím palce!

JANA 84

Ahojte ja chcem sa pipojit rada bi som sa chcela spitat JANULKA JJJ mas prestne take iste problemi jak ja a moj manzel on ma ties slabe spermie a mne zistilo loziska ccca 10 mmm ties som bola na laparu a to mi zislili.No ja sa chcem ta spitat ako to pokracuje dalej.Mi sme ties boli v kosiciach ale pri lekarovi volal sa HERMAN vies ja som s nim nespokojna aki je ten druhi lekar v kosiciach asi ti chodis k nemu.ties som brala injekcie us mam po nich teras bidem tlacit manzela abi chodil k lekarovi on abi mu pomohli s timi spermiami a co vi ako ste na tom

Ivka 1

Janulka spermie sa daju zrychlit prirodnymi produktami a aj pre Teba sa najde riesenie na zlepsenie stavu endometriozy. To umele oplodnenie sa tiez nie vzdy podari. Poznam pary,ktore to maju za sebou uz desiaty krat a babatko nikde. Takze jednoznacne potrebujete pomoc obaja. Napis ak chces.