Ahoj, dnes nam lekar oznamil, ze jedina moznost ako sa stat rodicmi je podstupit IVF. Tak vas chcem poprosit aby ste mi aspon v skratke napisali info o tom co nas vsetko caka. Dakujeme
Postup pri IVF
Evka1, ak si chceš dobre pokecať so snažilkami o tehu a aj s tými, ktoré postupili IUI, či IVF, tak odporúčam forum na modrykonik.sk
Tam je ich neúrekom.
evka.. mne?? preco?
Veverička, ak máš otázky ohladne IVF, veľmi rada Ti o celej procedúre poradím :-)
Ahoj, je tu vôbec niekto kto aj komentuje????
JA mám tiež endometriózu v tom štádiu a podarilo sa nám prirodzene... Netreba zúfať, treba skúsiť prírodnú liečbu, myslím si, že tá dosť pomáha. Mne nevybrali všetko, ložišká ostali a napriek tomu som v 9 tt. Tak dievčatá držím palce!
fiiifa in vitro fertilizacia..teda oplodnenie v skumavke..
Mna by zaujimalo, kolko rokov maju vasi manzelia s pomalymi spermiami.
Ahojte ja chcem sa pipojit rada bi som sa chcela spitat JANULKA JJJ mas prestne take iste problemi jak ja a moj manzel on ma ties slabe spermie a mne zistilo loziska ccca 10 mmm ties som bola na laparu a to mi zislili.No ja sa chcem ta spitat ako to pokracuje dalej.Mi sme ties boli v kosiciach ale pri lekarovi volal sa HERMAN vies ja som s nim nespokojna aki je ten druhi lekar v kosiciach asi ti chodis k nemu.ties som brala injekcie us mam po nich teras bidem tlacit manzela abi chodil k lekarovi on abi mu pomohli s timi spermiami a co vi ako ste na tom