ahoj baby zaujimalo by ma ake nosite nohovicky-skor ci uprednostnujete tango nohavicky,ja som ich istu dobu nosila a stacilo mi....citila som sa v nich strasne,stale ma nieco rezalo...skusala som aj string,bolo to uz lepsie ale predsa!potom som presla opat na klasicke,nie su velmi sexy,ale konecne som v pohode!
nosite tangace?
tanga som nosila niekedy,teraz sice sem-tam si ich dam,ale nemam z nich dobry pocit.Prisla som na to,ze sortkove,alebo boxerky ti urobia tu istu sluzbu a nosia sa prijemne.Pri tangach mam zly pocit a podla okolia tiez viem, ze mnohym muzom sa protivia.Ani sa necudujem.Vyzera to hrozne, najma v lete,ked clovek nosi kus tensie oblecenie a vidno iba s prepacenim holy zadok a v nom nieco zarezane.A povedzme si pravdu.Kolko zien nie je sebakritickych a nema pekne formovany zadok,ma ho velky ako skrinu,alebo ovisnuty ako nakupna taska dopoly naplnena tovarom a ako hrozne to vyzera v tangacoch a kus priesvitnych satach,nohavicia.Horor.Predtym sortky neboli a ked som mala obtiahnute oblecenie,tie tanga som si musela dat,nakolko klasicke nohavky mi robili pasy na tom obtiahnutom a bolo to hnusne.Ale teraz si myslim, ze tanga uz nosit netreba.Nielenze nie su moderne,ale su aj nehygienicke.Inac co si vsimam v obchodoch,uz ich velmi malo aj predavaju.
Nenosím - zarezávajú sa mi do zadku a velmi ma to otravuje.Sú z nich okrem toho gynekologické problémy. Som za klasické gaťky - aj tie môžu byť predsa sexxxi.
Nosila som,ale začala som mať problémy,prestala som nosiť,prestali problémy. Fakt bude na škodlivosti tango nohavičiek kus pravdy. Teraz nosím boxerkový krátky strih nohavičiek,sú naprosto skvelé,tangá len ak mám vypasované nohavice v kostýme a idem do spoločnosti.
predtym som ich nosila skoro vzdy ale teraz uz nie iba ak tak string alebo sortkove hello kitty ;))
tanga su out
detto, nosim
nenosim