ahoj baby zaujimalo by ma ake nosite nohovicky-skor ci uprednostnujete tango nohavicky,ja som ich istu dobu nosila a stacilo mi....citila som sa v nich strasne,stale ma nieco rezalo...skusala som aj string,bolo to uz lepsie ale predsa!potom som presla opat na klasicke,nie su velmi sexy,ale konecne som v pohode!
nosite tangace?
ja nosím len tangá. a občas prekvapím priateľa a idem na stretko naostro. a to aj vtedy keď mám nohavice.
mne sa najviac pacia take shortkove alebo brazilske nohavicky, nieco na tento styl www.kuati.com
či sa nosia, kuk sem: -odkaz odstránený-
Casto je trocha rafinovaneho oblecenia viac ako nahe telo.
To už možes rovno chodit s holym zadkom a usetris za tangace
Ja nosím LEN tanga, akurát keď mám menzes, dám si normálne nohavičky, inak len tanga.. Cítim sa v nich super... Vôbec sa nezarezávajú do zadku treba si totiž kúpiť vhodnú veľkosť nie ako niektoré baby že ich majú vrezané až neviem kde..
Ja ich mám rada, akokeby som na sebe nič nemala, takže super :-D
A na peknej postave to aj pekne vyzerá :-DD
Na peknej postave, penom zadku sa mi pacia tanga najviac, ale samozrejme vela zavisi od pocitu zeny, ktora ich nosi. Ked sa v nich raz nebude citit prijemne tak tak ich ani nebude vediet nosit tak aby sa to pacilo tym, ktorym sa to ma pacit :-) Mne sa taktiez zdaju velmi sexy takzvane obtiahnute sortkove nohavicky, najlepsie nejake cipkovane alebo aspon trochu priesvitne. No a na poslednom mieste, co sa tyka vyzoru nie praktickosti vidim klasicke nohavicky - gatky alebo este horsie tie vseliake zostihlovacie gatky. Ale ako som uz pisal zdravie a dobry pocit z nosenia spodnej bielizne su najdolezitejsie. Ved predsa mat sex so zenou, ktora iba koli tomu aby sa pacila, nosenim povedzme tango-nohaviciek dostala nejake gynekologicke problemy (ktore vraj tanga casto sposobuju) je v konecnom dosledku menej prijemne ako mat sex so zenou, ktora je zdrava, sebavedoma a dobre sa citi.
Ja nosím tangá už asi 5 rokov, cítim sa v nich veľmi dobre, práveže obyčajné nohavičky mi prekážajú.
ani ja nenosim. mala som ich asi dvakrat na sebe a absolutne mi nevyhovuju - necitim sa s nimi v pohode. a potom ani zo zdrav. hladiska ich nechcem zacat pouzivat.
veď teraz sa už dajú kúpiť všliake sexi a nemusia to byť práve tangá. Také priesvitné sú možno oveľa príťažlivejšie než tangá.. Myslím že by bola fayn keby zareagoval dáky chlap na tomto fóre..