HNEDY??ALEBO AKYY???:( PORADTEE
Aky je vytok pred prvou menstruaciou?
Ahojte.
Pisem na rozne blogy a nikto neodpoveda... dufam ze tu mi niekto odpovie. Takze, mam 13 rokov a CCA mam 1 rok vytok. Poslednou dobou je silnejsi. Často ma boli v posve vnutri a mam chutky na sex.... som pazrava a nespava... PORADTE... mam nosit intimnky ??? Ako to povedat mamke ze mam vytok ??? Ja sa hanbim... hlavne pred ockom.... PLS ODPIŠTE A JA RADA PORADIM TIEZ.
Ahojte. Mám 13 a rok som mala žltobiely výtok v spodnom pradle. Včera a dnes mám hnedé, a cítim zvláštny pocit dole na bruchu, je možné ze ju ma dostať? Napíšte, nikde som nič nenašla. Dikky baby. A pre vás, kamoska mi vravela ze mala 1 týždeň pred menzesom prvým hnedé v gatkach a bolesti brucha,... Cawte.
Mimčaaa
Ahojte baby mam 14 a este som nemla menstruaciu no a mynule som mala hnedy vytok a ked som si dala vlosku tak zaspinil celu vlosku prosim poradte mi dostala som to uz ?? A teraz nwn lebo mame ist na vylet s celou triedou na kupko a nwm ci mozem ist alebo nie prosim poradte za odpocede uz vopred dakujem :(
Čawte babi :)
Mám 13 rokov, včera som ráno na nohavíčkách našla taký jemno hnedý vítok. Dala som si intímku a neprestávalo to, až večer sa zmiernil.Normálny priesvitný-biely výtok mám rok. Dnes som už mala hnedý. Pýtala som sa mamy, povedala mi, že to čoskoro dostanem.Asi pred troma mesiacmi sa mi každý posmieval, ž e to nemá... chalani ( a to som im to ani nepovedala! ) a dokonca aj niektoré baby... No teraz keď mi to mama povedala, dokonca aj kamoška, že aj ona to také mala pred prvým menzesom,tak teraz to už netúžim mať... :D No extrémne kŕče nemám. čo si myslíte vy? čo si myslíte? dostanem to, či je to infekcia :( ?
Ja ziadny nemam. Inak, mala by som ist aj ku gyn., no mam fobiu. Mna tam nikto nedostane. NIKDY
Ahojte mozem sa opytat mam hnedy vytok moze byt ze dostavam menstruaciu prosim odpovedzte
bud rada, mne menstruacia sposobuje kazdy mesiac peklo zo zivota,lebo tie bolesti su neznesitelne :( takze si uzivaj kym to nemas
kam sa ponahlas?