Fenovanie vlasov? ako????

Príspevok v téme: Fenovanie vlasov? ako????
petka18

ahojte.Poradte mi prosim ako si spravne fenovat vlasy- teda ci mam pouzit kefu pri fenovani(malu ci velku) alebo co? ja ked si vyfenujem vlasy mam ich hrozne trcia kade tade a vyzera to hrozne...a este aky sampon by som mala pouzivat ak chcem mat pekne jemne vlasy na dotyk? lebo moje su take drsne(no proste hrozne)-inak mam suche vlasy,krepovite pouzivam aj sampony na suche vlasy ale vobec to nepomaha tak mozno viete o nejakom sampone po ktorom budu vlasy jemne.

petka18

ahojte neskusal niekto z vas novy rad kozmetiky gliss kur asia straight? myslim ze tak sa to vola (ma to fialovy obal)

fialocka

ak mas velmi suche vlasy, skus si urobit zabal z olivoveho oleja. Nanes ho na vlasgy, nezabudni na konceky lebo tie sa nuicia najviac, hlavne ak mas dlhe vlasy, zabal do uteraka a po 10 minutach poriadne umyt samponom Budu jemnejsie a leskle:)

Lucinka33

Vacsinou tie z Avonu ako som pisala (Advanced Techniques - Intense Repair, mlieko s extra vyhladzujucim ucinkom, ale uz nie je v ponuke, mandarinkove, sestra ma take bananove a je super aj pekne vonia)a potom mam aj Pantene, to nie je velmi dobre, Sunsilk, GlissKur... ziadne nefunguje na 100 %, tak zazraky sa od toho nedaju cakat :) Rozmyslala som, ze tie sera, co predavaju v kadernictvach asi maju silnejsi ucinok, ale este som neskusala.

Lucinka33

A ano, davam si, aj ked ich nefenujem. Teda ja ich skoro nikdy nefenujem, len vynimocne, ked sa niekam ponahlam.

Lucinka33

Nie vsetky su urcene na zehlenie a fenovanie. Ja ich davam najprv na mokre vlasy a len na spodnu polku vlasov, hlavne na konceky a nie su mastne. Ked mi vyletuju nejake vlasy pri korienkoch, tak dam trosku mlieka aj tam, ale fakt len malinko. A potom ked mi vyschnu, tak to zas davam na konce.

petka18

Lucinka33 ..ale tie vyhladzujuce mlieka co sa davaju su zvycajne take co sa davaju pred fenovanim alebo zehlenim....ty si ich davas aj ked vlasy nefenujes?nie su potom mastne alebo co?