AHOJTE VSETCI FAJCIARI!!!!
SOM SA ROZHODLA ZE OD ZAJTRA PRESTAVAM FAJCIT !!VYDRZIM ??? PEVNE DUFAM ZE ANO KUPILA SOM AJ NAPLASTE, VYHODILA SOM ZA NE 26 EURO ,,TAK DUFAM ZE POMOZU V TYCH KRITICKYCH CHVILACH !!!!VIEM ZE TREBA PEVNU VOLU STYM PRESTAT TO JE AKO PRVE
KTO SA PRIDA ??
A MALI STE NIEKTO TIE NAPLASTE ??
DRZTE PALCE!!!
---------------------------
Ako prestať fajčiť? (Skončite s fajčením) www.zdravie.sk
PRESTAT FAJCIT!!!,,,VYDRZIM?????
;) nie ,,,a to preco ?? ked si rok vydrzal ??
Ja som prestal a po roku znovu zacal. Ale tum ta nechcem odradit.
no ja kavu nepijem ja som cajickarka aspon ze tak ,,,a keby som pribrala by mi to len prospelo nemozem pribrat zjem aj slona a vaha je stale taka ista tak dufam ze priberem !!! ;)a stou pletou ja viem vyschyna a vrasky viac vidno bleee
Mozno by bolo dobre si zvolit ine ritual, ja uz nepijem ani kavu, pijem caj a na nervy dobry domaci med. Nepribrala som ani gram a chvalia mi plet. Najhorsie pre zenu, ktora fajci je totizto to, ze okolo 40-tky to uz vidno...plet vyschyna a je vraskavejsia ako uz nefajciarok. Skuste si to vsimat. Aj to pomoze. Drzim vam obidvom palce.
dik baby!!! ja fajcim od 16 mam 27 a pol cize 11 rokov je dost vela tie moje pluca musia byt cerneee!!!
jok si dobra fakt!! verim ti ze je to super pocit !!!
gabika ja viem ked si napapana je fajn ta ciga ale je to len zvyk,,,uvidis ze to vydrzis musis si verit tak ako si budem verit ja no,,,hadam dufam verim!!!!!
ja fajcim asi od 15ch, teraz mam 22 a v nedelu som si povedala ze prastavam fajcit uz som to v poslednom case dost obmedzovala, ale povedala som koniec a 2den som bez cigy a som celkom v pohode, uvidim dokedy...najhorsi je asi obed ked sa tak dobre napapa clovek a da si potom kafe a este k dokonalosti chyba ta ciga:(((ale neeee
Drzim palce! Pevna vola, to je to, naplaste a zuvacky pomahaju psychicky. Ale si dobra. Ja som na seba hrda uz 2 roky nefajcim a je to super!!! Dobra je kura hlavne za ubudajuceho mesiaca.