AHOJTE baby. mam po 20tke a tiez som bola vzdy z tych plnsich. v skole som nepatrila k tym vychrtnutym, skor tym plnsim. telesna vychova aine boli pre mna caso len znizovanim sebavedomia. pri vyske 178 som mala 70 kg a viac... upravenim stravy a zmenou myslenia som sa vsak dostala na 58-60 kg a nemusim sa nijako obmedzovat {ziadne ananasove, mliecne a ine diety ktore su po psychickej stranke zvladnutelene tak maximalne par tyzdnov, pre tie vytrvale natury mozno 90 dni :) ak sa chcete nieco poducit a poradit, som tu pre vas. tak zaciname.
RECEPTY,RADY NA ZARUCENE CHUDNUTIE, LEN AK TO MYSLITE VAZNE
1. REALNY POHLAD NA SEBA
2. REALNY CIEL
3. REALNE PORCIE JEDLA
4. REALNY PRISTUP KU "PRESLAPOM"
TATO DIETA NEMA NAZOV, NAZVEM JU : ZMENA MYSLENIA = pozri sa na seba realne a stanov si realny ciel. ak mas 170 cm, nedavaj si ciel schudnut na 45-50 kg. viem ze vsetky by ste najradsej chudli 8 kg za dva tyzdne, ale uprimne = mozno sa to da, ale vydrzi vam to tak tyzden, potom je vaha naspat a dostanete sa do kruhu hladovania a prezierania. takze prve pravidlo je BUD REALNA. AK MAS 170 CM A 60 KG, NEZNAMENA TO ZE SI TUCNA. A TAK ISTO, AK MAS 160 CM A 50 KG, NEZNAMENA TO ZE BY SI MALA SCHUDNUT. BUD REALNA.