Pomáha to? A ako často? Kedy je moč najvhodnejšia? Poprosím o otázky niekoho zo skúsenostami. A názory ako Fúúj, je mi z teba zle atď. si nechajte prosím pre seba. Aj tak budem radšej anonymka:)
Urinoterapia a akné
Tabletky na akné - track.derminax.sk
o tejto liecbe som vela pocula a pokial viem tak takym odbornikom je magistra albertova luba. ak sa chces na to podujat tak radsej neexperimentuj lebo vsetko dobre moze aj ublizit. obrat sa na nu a popros ju o pomoc.
Urinoterapia je účinná liečba, ale má svoje zákonitosti. Mala by si sa obrátiť na odborníka, aby si postupovala správne, inak si môžeš ublížiť.
ahoj ja som janka moja mama pouziva urinoterapiu tak ze ju aj pije a vraj sa citi lepsie a jej zdravotny stav sa lepsi chcela by som sa opitat ci to pomaha aj na akne a vlasy a ak hej tak ako to mam pouzivat? dakujem
Zacala som s urinoterapiou, kazde rano, vecer a pocas dna ked mam cas, tak si vat.tamponom nanesiem trocha uriny na tvar.Raz som ju aj skusila vypit, ale nikdy viac, myslela som si ze hned hodim tyku :D :D zatial sa mi plet nezhorsuje, troska sa mi pred par dnami vytvorili vyrazky , ale uz zmizli a myslim ze troska je plet lepsia, uz ohrem uriny a vody nepouzivam vobec nic, akurat hydratacny krem , pretoze po oplachnuti si nemozem pomoct a stala citim ten typicky zapach,(a vraj po vstrebani ju uz nie je citit), no a chcela by som sa hlavne tych co uz to vyskusali a pomohlo im to, spytat ako dlho to treba pouzivat, snad nie na stalo, neviem si predstavit akoby som si ju davala na tvar trabarz na chate, alebo spolocnych akciach s kamaratmi.. :// :D dakujem za odpoved..
pre teba qixinka: to že sa to zhoršuje je prejav že sa to lepší, neboj sa toho ono to prejde. To že to vyzerá ako že sa to horší je prejav liečenia.
Tiez som zacala s urinoterapiou na akne, urinu nepijem, len potieram, okrem toho si davam na zihlavovy caj a psyllium, ved je ale taka, ze po troch dnoch s urinoterapiou, je to ooovela horsie... ked si aplikujem na tvar urinu, tak ma trosinku stipe alebo skor svrbi. Tak neviem, ci prestat alebo vydrzat.
ahoj, objavila som tuto stranku a je tam pribeh aj o akne, ale neda sa ti to sem skopirovat, tak ti to tu napisem a ty si v tej adrese vymaz medzery, inak sa ti ju nepodari otvorit. lebo tam na tej stranke je strasne vela textov, asi by si to nenasla o tom akne. ja som ti po tom sk dala dv medzery, ty si to skopiruj a medzery vymaz, tak sa ti to otvori
-odkaz odstránený- /kazuistiky.html#akne
jednoznačne si prečítajte túto stránku a uvidíte je to super www.petogasparik.estranky.sk
Ufff......neviem ako moze pomoct,ked v moci sa odplavuju skodlive latky........
Ale ak to niekomu chuti....
Na zdravie...