čo mám robiť ked priateľ mi povedal že ho už vôbec nepriťahujem, pritom sa snažím tak ako doteraz. myslíte že ma už nemá rad?
nepriťahujem ho
Preboha,ved s tym musi ten chlapec pocitat,ze ked to robite doma a mas niekoho tam,tak to proste nejde.Navrhni mu,nech to robite u neho!!On ma niekoho doma?Moze si dovolit hocico?!Tak nech nefrajeri.Ma taketo vie poriadne rozhnevat.Inac podla mna sa ho narovinu spytaj,co tym konkretne myslel,a co mas podla neho zmenit/takto je to velmi tazke uhadnut/
a nemozete si najst nejake sukromie, kde by ste si to vychutnali?
ked musite stale striehnut na dvere a mysliet na to, ze "rychlo, rychlo" a pokial mozno, bez toho aby clovek mukol, tak to je hotovy zabijak dobreho sexu, najdite si nejake sukromie, kde budete mat klud
lajka: už sme spolu skoro 4 roky a ja mám 22, on 23 rokov.myslím si že to bude skôr z nej sexuálnej stránky, doma si nemôžem dovoliť hocičo, aj ked sexujeme tak musím dbať na to aby rodičia nič nepočuli a tak, takže vždy to je rýchlo a pozeráme na dvere, či nik nejde.
No mne osobne z toho plynu taketo dva zavery:
1. Nepritahujes ho v tom zmysle, ze sa z vasho vztahu stal nejaky stereotyp, ale nechce ta stratit, ptreto ti to povedal a mozno treba len zmenit travenie volneho casu, mozno novy uces al. co ja viem co, mozno sex
2. Nepritahujes ho, mozno on zistil ze ty si neni to co on chce a aj keby sa postavis na hlavu, zmenis si vlasy image, vyholis si tam dole sachovnicu, nepomohlo by to.....proste sa chce rozist a nevie ako to povedat....
V kazdom pripade by to asi chcelo rozhovor, ktory by vsak mohol dopadnut aj zle pre teba :(
Tazko sa radi ked clovek nevie ako dlho ste spolu, kolko mate rokov....Ale zapamataj si, ze aj ty mas svoju cenu a ak sa mu nezdas dost dobra tak urcite niekde exituje niekto iny kto si bude mysliet opak...
nechcem strasit a ani nic podobne,ale toto iste sa stalo mojim znamym, on jej povedal, ze ona ho uz nepritahuje a ich vztah nemal dlhe trvanie, aj ked si myslim, ze v tom bolo asi aj nieco ine.....ale riesili to par mesiacov....a sex spolu mavate ci nie?
jojka nemusi to znamenat ze ta nema rad
spytajs a ho co sa zmenilo
spytaj sa ho po com tuzi
striptiz puta ....