Mam problém. Je to trochu trápne no na strankach to nikde nepíše. Chcela by som sa opytať dievčat tore už zažili orgazmus, aké to je ??? Sexualne žijem už tretí rok..a stale som nedosiahla s priatelom orgazmus. A pri tom on už veľa krát...teraz ho trapi prečo ho nemam ja...pomóóóc
SKUSENE DIEVĆATA PROSIM O POMOC
Nie každá žena musí mať orgamuzmus???Je veľké percento žien,čo vôbec nezažilo organizmus alebo len o tom niekde čítalo a fajne to zahralo.Radšej nech neprežiješ orgazmus akoby si ho mala hrať.Tvoj čas ešte príde neboj.Orgazmus je vlastne to krásne vyvrcholenie pri spojení v sexe,ked pocituješ vlastné zmyselné uspokojenie.Vobec nemusí byť mokré,či suché,či výbušné..či hlučné...a vôbec ho nemusíte zažiť naraz spolu partnerom.Možno ho aj prežívaš a ani nevieš??treba vnímať sex ako krásne splynutie,plne rozkoše a príjemných vecí a že sa budeš cítit po nom dobre.Je dôležité aj ako si rozumiete s partnerom a aké mate sexuálne skúsenosti.Ked nadobudneš aj skúpsenosti,isto príde aj krásne vyvrcholenie.
nedosiahla si vobec ziadny orgazmus, ani pri oralnom sexe?
a sama si ho dosiahla?
šakal - pekne si to napísal, chválim :)
aké je to super, keď sa pozeráš na babu, ktorá prestane na okamih vnímať realitu, kŕčovito drží perinu alebo teba za chrbát-akurát mám škrabance a nepopísateľne začne vydávať neartikulované zvuky-super
asi sa nevies dostatocne uvolnit pri sexe alebo to tvoj priatel tak dobre nevie, alebo je problem v niecom inom