SKUSENE DIEVĆATA PROSIM O POMOC

malicqa

ONA.......no ja som tez este nemala orgazmus ale nespali sme spolu este vela kra a este ani newem ci ma vobec prebil lebo som bola panna a jeho tez trapi ze on sa urobi a ja nie ami potom hovri ze je nemehlo:((

nazorko

Nie každá žena musí mať orgamuzmus???Je veľké percento žien,čo vôbec nezažilo organizmus alebo len o tom niekde čítalo a fajne to zahralo.Radšej nech neprežiješ orgazmus akoby si ho mala hrať.Tvoj čas ešte príde neboj.Orgazmus je vlastne to krásne vyvrcholenie pri spojení v sexe,ked pocituješ vlastné zmyselné uspokojenie.Vobec nemusí byť mokré,či suché,či výbušné..či hlučné...a vôbec ho nemusíte zažiť naraz spolu partnerom.Možno ho aj prežívaš a ani nevieš??treba vnímať sex ako krásne splynutie,plne rozkoše a príjemných vecí a že sa budeš cítit po nom dobre.Je dôležité aj ako si rozumiete s partnerom a aké mate sexuálne skúsenosti.Ked nadobudneš aj skúpsenosti,isto príde aj krásne vyvrcholenie.

šakal

aké je to super, keď sa pozeráš na babu, ktorá prestane na okamih vnímať realitu, kŕčovito drží perinu alebo teba za chrbát-akurát mám škrabance a nepopísateľne začne vydávať neartikulované zvuky-super

jajajajajaja

asi sa nevies dostatocne uvolnit pri sexe alebo to tvoj priatel tak dobre nevie, alebo je problem v niecom inom