ahojte! viem že táto téma sa tu dokola rozoberá, ale aj ja by som potrebovala poradiť. Keď robím priateľovi orál, tak ma dosť napína na vracanie. Keď si ho sama dávam do úst a idem hore - dole, ani nie. Ale on robí aj sám pohyby von-donútra a vtedy ma napne, až mi vyjdú slzy. Ľúbime sa, nenúti ma do toho, ale chcem, aby mu bolo dobre.
Tak by som chcela vedieť ako to robíte vy, aby vás nenaplo. Ďakujem.
ako na to?
Sakal ???????????
Sakal ???????????
Sakalko moj no tak akoze keby si videl tie moje vysledky tak dakujem pekne a pozri sa teraz znova sa v tom sprcem :D mne matika nikdy nesla a teraz sa nou budem zivit teda nielen tym :D cmucik
účtovníctvo, hm a ide to, lebo toto je pre mňa španielska dedina, nie to počítanie to je malina, ale tie názvy, frázy, formuláre..., toto som ja nemohol, z ekonomiky som mal 1 zošítok A5 a za 4 roky som v ňom zapísal 2 strany, neprepadol som z ekonomiky, len kvôli matike- prepadnem, žiadna olympiáda, potom som už na ňu ani nemusel chodiť
Sakalko moj no zaucam sa do tajov uctovnictva
jajka a čo také si porábala
Ahoj moj mily sakal tak som uz tu ale mala som vela roboty
no kde si jajka, čakám tu už 3 hodiny a chýbaš mi, tak, kde si, ja tu asi zomriem baby, tak, kde si ,,pusa zatiaľ naj naj najvačšia
Mila peta drzim ti palce aby ti to vyslo, sakal je v tom zrejme skuseny ked to vie tak naisto cmuk sakal:D
no vidíš už rozmýšľaš trošku lepšie, ale ešte to nie je ono, však keď nechceš aby pohyboval panvou, tak to urob tak aby bolo po tvojom a vôbec mu to nemusíš hovoriť, skús ho napr pri tom pritlačiť o stenu a to tak, že ak budeš trebárs kľačať, tak svojím kolenom mu pritlač tesne nad jeho jábĺčko ako sa končí stehenný sval a pokračuj tak ako som ti povedal a máš to tak ako si to chcela, treba manipulovať a fantázia
jajka nič si nemusíš písať mi to budeme robiť inak, neboj niečo vymyslím a bude to vyhovovať aj tebe