ahojte! viem že táto téma sa tu dokola rozoberá, ale aj ja by som potrebovala poradiť. Keď robím priateľovi orál, tak ma dosť napína na vracanie. Keď si ho sama dávam do úst a idem hore - dole, ani nie. Ale on robí aj sám pohyby von-donútra a vtedy ma napne, až mi vyjdú slzy. Ľúbime sa, nenúti ma do toho, ale chcem, aby mu bolo dobre.
Tak by som chcela vedieť ako to robíte vy, aby vás nenaplo. Ďakujem.
ako na to?
lebo keď môjho robím predtým tak už zo sexu nie je nič. viac krát nemôže.
a po sexe zas to musíme vystriehnuť, aby sa úplne nespravil. Takže takto bojuje aby mal z toho niečo aj on.
alexi..ako kedy... ale vacsinou pred sexom, lebo potom ma chce "pretiahnut", hihi...alebo len take samotne hratky, ked to dorobim do konca:)a ja sa v orale vyzivam, som rada, ked viem, ze sa to priatelovi paci:).. a viem sa vyhrať, hihi..preco?:)
a ešte, kamarátka moja, čo nemôže spať ako ja, jedna otázka: robíš orál pred sexom, či po ( dorábaš)
haha:D tak rychlo na krcne a sup:D:D... inak, mne napr. priatel vzdy hovori ze som neuveritelne sexy ráno ked nenamalovana a strapata vstanem:D:D -takze nemaj strach z rozmazanej spiraly a cervenych oci:):) a mne to vzdy pride take smiesne:)..
ty máš šťastie. mne ani doktorka do úst nemôže pozrieť. A niekedy po orále, keď pozriem na seba do zrkadla sa zlaknem sama seba: červená, oči zaslzené, špirála rozmazaná. sa čudujem, že má na mňa chuť hi-hi.
baby, tak ja neviem ci je to tym ze nemam už mandle - vybrali v 14, predtym som nikoho oralne neuspokojovala:D... ale ja s tymto nemam problem.. viem ho dat cely do pusy..niekedy ma tiež trochu napne, ale ziadny extrem.. a ked sa pohybuje, tak ma skor z toho potom boli hrdlo:D:D:D... ale tiež sa stane, ze mi vyhrknu slzy, ale da sa to zamaskovat a pohodka:)
no ano, aj mňa napne. ale nie z veľkosti penisu,a že ho mám v ústach, skôr z tej jeho vlhkosti. a aj ja občas až zakašlem. Ale ten môj sa robí, že to nepočuje.
no ano, aj mňa napne. ale nie z veľkostui penisu,a že ho mám v ústach, skôr z tej jeho vlhkosti. a aj ja občas až zakašlem. Ale ten môj sa robí, že to nepočuje.
mne oral nevadí robiť, mám to rada a hlavne keď sa to páči priateľovi. Nie sme spolu veľmi dlho, nie sme úplne mladí, obaja máme 24 rokov. Ale na moje ústa ho má dosť veľkého. ja by som sa chcela opýtať: vás napína na vracanie, tak niekedy až zakašlete ako pri vracaní? Ja áno aj slzy mi vyjdú. a je to dosť blbé. A určite aj on keď to počuje, tak ho trošku to vrzušenie prejde.
Sakal vedela som ze to tak bude odpovede so sa uz nedockala tak dik moc :(