POTREBUJEM RYCHLU POMOC!!! - Antikoncepcia

Príspevok v téme: POTREBUJEM RYCHLU POMOC!!! - Antikoncepcia
FOX_girl

zdravim, potrebujem vediet od vas baby,ze:
beriem HAK Novynnete, teraz mam brat este posledny tyzden do nedele a potom 12.2 mam dostat,lenze ja toho dvanasteho potrebujem surne byt bez, pretoze mam skusky a nechem sa este nervovat aj s tym. Rozmyslala som, ze by som si vlastne dnes uz tabletku nezobrala a dostala by som vlastne teraz vo stvrok-o tyzden skor..lenze mozem potom zacat uzivat tabletky az o 2 tyzdne 16.2..akoby som mala normalne menzes toho 12.2? ze by som si vlastne dala pauzu jeden tyzden a potom by som si ich dalaaj ked 1 tyzden po menzese, ci mam hned ked mi teraz skoncia tak v pondelok zacat uzivat ako normalne ?

whee_ee

radsej si predlz.. ako skratit uzivanie..predlz si napr., o tyzden, potom si daj pauzu a zacni po sedemdnovej prestavke brat zase nove balenie, 21tbl..

FOX_girl

ach jaj..tvoje kecy nepotrebujem..isto to nechcem koli tomu, ze si chcem dat suknu..netrep ked nevies o co sa jedna a nevypisuj taketo kraviny..mozno ty sa tak chovas..ale ja isto nie

fiiifa

Ja keď som si to chcela posunúť z dôvodu dovolenky, tak som bez prestávky pokračovala užívať ďalšie balenie. Ale keď to chceš posunúť len o pár dní, tak napríklad užívaj ešte 7 dní a potom si daj pauzu na menštruáciu a po ďalších siedmych dňoch, začni už nové balenie a užívaj celé 3 týždne. Ja napríklad užívam HAK v lete tak, aby mi v júli a auguste vôbec menzes neprišiel. Ale ja som užívala Cilest, skús sa preto poradiť ohľadom tvojich piluliek s gynekologom, každopádne, možnosť ako si to oddialuť vďaka HAk tu je.

cellia

neskracuj cyklus, radšej ber 21 tabl + ďalej toľko dní koľko potrebuješ z ďalšieho blistra. Zostane ti jeden rozobratý blister, na podobné prípady. Takto je to menšie zlo, ako keby si skrátila o týždeň.

xennia

ak môžeš radšej si cyklus nenarušuj a ber ich tak ako máš, neboj skúšky prežiješ aj s tým, veľa šťastia na skúškach :)

ach jaj

tie vaše "Dôvody", nechcem, nemôžem mať, musím byť bez nich ....
však sa spamätaj, ide o tvoje telo, nie o sukňu