Neviem,ktorú tému si spravila?
Zuzana Saške
a možno nepríde nikdy......:/
Život vie byť kadejaký,asi je lepšie nechať všetko bežať a čakať,kedy šťastie príde.Môže to byť vtedy,keď to najmenej čakáme.
ona šla 17.decembra domov a potom sa vratila v januari a bola do včera...a doma..hm..pohoda..dá sa..lepšie ako bolo pred tým...ten pravý príde v hodný čas,neboj sa...mne by sa tiež zišiel teraz chalan ale šťastie sa namna jednoducho nelepí..obchádza ma...niekedy mám pocit,že by som tu na tom svete radšej už nebola
Ona tam bola ešte ďalší mesiac?
Tak v škole musíš asi dobiehať,že.
A ako to máš doma? Ja sa začínam cítiť,že by som bola radšej niekde inde,možno s chalanom,ale už som sa rozišla,neviem kedy príde ten pravý.
ja to mam podobne v škole..hrozne vela učenia..ale uz je to ovela lepšie,niektore predmety už mam za sebou ale este mi chybaju niektore..hadam to nejako zvladnem..a nezosypem sa...heej a trebalo by niečo vymysliet:((a s ludkou...sem tam si napišeme smsky..heej ona dneska až išla domov
Ozaj,si v kontakte s Ľudkou.Mne posielala vianočnú SMS.
Tak to sme na tom asi rovnako.Okrem toho mám v práci až do marca toho veľa,už sa nestravujem tak pravidelne ako by som mala.Niečo ešte vymyslíme,aby sme sa stretli.
zuzi ja nato niesom tiež o nič lepšie...mam pocit že sa to všetko vracia..chcela by som to zastaviť...do nemocnice už ist ale nechcem:(tak neviem..možno maximalne nejake doliečenie na 6 tyzdnov,ale to neviem či pomoze...
ty,ak citiš,ze to potrebuješ este,tak urcite to skus:))
tiež by som sa s tebou rada stretla..len ako fuuu:)
ja nie som z humenneho , ja som z banskej stiavnice :) a vy sa baby aj poznate , ci ako? :-)
Tak teda ako žiješ? Už si celkom v poriadku,lebo ja nie.Mám zo sebou problémy. Asi ešte potrebujem liečbu,neviem sama pribrať.
Ináč rada by som ťa zas videla.