Zuzana Saške

24_zuzika

Život vie byť kadejaký,asi je lepšie nechať všetko bežať a čakať,kedy šťastie príde.Môže to byť vtedy,keď to najmenej čakáme.

sašiiiiiiiik

ona šla 17.decembra domov a potom sa vratila v januari a bola do včera...a doma..hm..pohoda..dá sa..lepšie ako bolo pred tým...ten pravý príde v hodný čas,neboj sa...mne by sa tiež zišiel teraz chalan ale šťastie sa namna jednoducho nelepí..obchádza ma...niekedy mám pocit,že by som tu na tom svete radšej už nebola

24_zuzika

Ona tam bola ešte ďalší mesiac?
Tak v škole musíš asi dobiehať,že.
A ako to máš doma? Ja sa začínam cítiť,že by som bola radšej niekde inde,možno s chalanom,ale už som sa rozišla,neviem kedy príde ten pravý.

sašiiiiiiik

ja to mam podobne v škole..hrozne vela učenia..ale uz je to ovela lepšie,niektore predmety už mam za sebou ale este mi chybaju niektore..hadam to nejako zvladnem..a nezosypem sa...heej a trebalo by niečo vymysliet:((a s ludkou...sem tam si napišeme smsky..heej ona dneska až išla domov

24_zuzika

Tak to sme na tom asi rovnako.Okrem toho mám v práci až do marca toho veľa,už sa nestravujem tak pravidelne ako by som mala.Niečo ešte vymyslíme,aby sme sa stretli.

sašiiiiiik

zuzi ja nato niesom tiež o nič lepšie...mam pocit že sa to všetko vracia..chcela by som to zastaviť...do nemocnice už ist ale nechcem:(tak neviem..možno maximalne nejake doliečenie na 6 tyzdnov,ale to neviem či pomoze...
ty,ak citiš,ze to potrebuješ este,tak urcite to skus:))
tiež by som sa s tebou rada stretla..len ako fuuu:)

24_zuzika

Tak teda ako žiješ? Už si celkom v poriadku,lebo ja nie.Mám zo sebou problémy. Asi ešte potrebujem liečbu,neviem sama pribrať.
Ináč rada by som ťa zas videla.