ahojte, neviete o nejakom viedu na nete podla ktoreho by som mohla cvicit napr.nejaky aerobic alebo nieco..dakujem a prosim co najrychlejsie ak niekto vie..
video na cvicenie
cav neviete o nejakom videu na nete a hlavne zadara diky :-D
skus vyhladat Billy Blanks a vsetko od neho.
na wareznet.cz najdes napr. olgu sipkovu-4 aerobiky
alebo charlie brooks-ta je dobra.. mam odskusane..
len sa musis zaregistrovat, lebo inak nemozes stahovat :-))
Ahojte baby ja som zacala cvicit doma PUMP IT UP.Nasla som to na internete od jednej kocky.Musim povedat ,ze je to naozaj dobre zabavne a naozaj si zacvicite.Naozaj doporucujem.Ja ich mam doma 3 DVD ale este si doobjednam dalsie.Chcem schudnut a hlavne dat prec brusko.Cvicim uz 2 tyzden!!!Vazit a merat sa budem teda az za dva tyzne.Drzte mi prsteky.....
Ahojte baby ja som zacala cvicit doma PUMP IT UP.Nasla som to na internete od jednej kocky.Musim povedat ,ze je to naozaj dobre zabavne a naozaj si zacvicite.Naozaj doporucujem.Ja ich mam doma 3 DVD ale este si doobjednam dalsie.Chcem schudnut a hlavne dat prec brusko.Cvicim uz 2 tyzden!!!Vazit a merat sa budem teda az za dva tyzne.Drzte mi prsteky.....
ahoj skús mojevideo.sk, napíš napr brucho a máš cviky aj s videom, alebo do google.sk napíš cvičenie a máš to pa
to cvičíme na telesnej...oľgu šípkovú. je to sranda, ale samej doma by sa mi to nechcelo. a po čase ma to už omrzelo, ale robím niečo pre svoje zdravie a postavu...motivácia:))vždy treba mať motiváciu, je dôležitejšia ako ciele:)))))
dvd-aerobic pro vsechny-nova rada od Olgy Šípkovej.V papierovom obale stojí 4,28 €.a jej staršie kazety sú teraz na dvd,najlepší je aerobic pro všechny 1, a stojí teraz 3,27 €.Cvičím 2 Týždne-každý den,Schudla som 2,5kg.
dakujem baby