Je zdravé?...

Príspevok v téme: Je zdravé?...
smiechulka

Je zdravé schudnúť z 57 kg 5 kg? Ked mam 26 rokov, 168 cm a moje BMI normálna hmotnost je 57 kg? Keby scom schudla 5kg tak mam 52kg, ale podla BMI je to uz podváha, zdravotné riziko stredné. Aké zdravotné riziká by s toho mohli vzniknut? Alebo netreba sa riadit tým BMI? Lebo chcem len trochu schudnút zo zadku, z brucha a stehien.

smiechulka

a ak klesa váha myslím, ze postupne je to v norme tak 2 kg - 3 kg za mesiac mozno aj menej. Myslím, ze tolko to max. asi bude, ked dám dolu.

smiechulka

Ja aj cvicím a jem ale niekedy malo, ale aj viackrát. A ako si precistím organizmus? U mna hmotnost klesa myslím tak ze aj cvicím a moj príjem je asi mensí ako výdaj.

Ivka 1

Smiejulka odporucam formovat postavu cvicenim a nie ubytkom hmotnosti.
Katarina ma pravdu ale da sa schudnut aj bez nasledkov ak doplnis do organizmu vsetky vitaminy a mineralne latky,ktore telo potrebuje a bunky nebudu hladovat. Odporucala by som preto skor precistit organizmus od skodlivin a nanosov. Na crevach sa ich
nachadza okolo 5 kg, tak skus ist touto cestou.

katarina

..vypadavanie vlasov, zhorsena plet, lamanie nechtov, rozburany metabolizmus, strata menstruacie..v tych horsich pripadoch ochorenia pecene, stitnej zlazy a ochorenie srdca, slaba imunita...staci???