Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Najlepsi balzam na pery.....

vevericka

ahaa no dakujem, teda ak s nou budem..teraz sa momentalne dost zasivam pri compe, lebo pisem pracu, tak ani nemam cas ist von, som rada, ze aspon do zahrady nakrmit ryby mozem:) nestiham..statnice..frmol no hroza uz neh je 16. juna a ja budem mat veget:D

severanka

vevericka: neviem či ti susedka ukayovala taký letáčik - Leto s Oriflame - obsahuje rôzne sady produktov za super ceny.
A je tam aj sada, ktorá obsahuje ružové bajíčko, čajovníkový olejček a ultra vyživujúce telové mlieko s hydratačným komplexom len za 8,90 €. tento letáčik by mal byť aj v nejakých časopisochv najbližších týždňoch, ale kľudne sa jej opýtaj, ona ho určite má doma...

vevericka

no ked ja uz oriflamku mam susedu(spoluzacku zo ZS) a u nej si objednavam a tak mame dodhodu, ze mi nemusi davat kazdykrat katalog, ze si pozrem nanete..dakujem za link a ponuku:) ..pozerala som v 7 to vajicko je za normalnu cenu, tak este chvilu pockam mozno bude lacnejsie:D

mimušqa

vevericka: 7čka katalóg už je..neviem raz som sa preklikala k tomu že nasledujuci katalog.. a dala som si do záložiek..ved si pozri:) www.oriflame.sk

severanka

vevericka: odkiaľ si?
ak chceš, môžem ti poslať novinky zo 7mičky, a je aj dosť špeci akcii teraz, a pozriem aj to ružové vajíčko... :)
pošli mi email ak máš záujem, pošlem ti nejaké tie novinky a ceny...
kp_oriflame@azet.sk

vevericka

severanka..hej hej presne to som myslela..ja to tiez tak univerzalne pozuivam je to super vec..uvidm za kolko bude v 7, zo 6 uz nestiham a ani tam nebol v akcii tusim, tak pockam az daju na net 7 katalog..

severanka

vevericka: môžem okašlať celú Mimi, inak som si všimla, minule čo sa v jednej téme o tých púdroch do nej pustilo viacej ľudí, už sa tu neobjavila :D
ja som s Oriflame spokojná, neni o čom :D
inak, ty si asi myslela hojivý zázrak, že? to ružové vajíčko. no to je taký univerzál balzám, aj na pery, aj na suchú kožu,napriklad okolo nechtov, ja si to napríklad natieram na lakte a päty... :P

no a tá novinka: je to balzám z radu Essentials a bude sa to volať Hydra-Rich. Sľubuje ľahké složenie s obsahom vitamínu E, oleja so šípkových semienok a lanolínu.
inak, v katalogu 8 bude veľa zaujímavých noviniek, veľmi sa ešte´teším na okysličujúcu masku na tvár, aj krém bude okysličujúci. :)