Ahojte! V poslednej dobe mam velmi suche pery, takze by som bola rada ak by ste mi odporucali co najlepsi balzam s cim ste naozaj velmi spokojne :)...napiste prosim. Dakujem
Najlepsi balzam na pery.....
podľa mňa je uplne skvely balzam helle :) najst ho v kazdej drogerii a ok cena. a pery nie su suche, vyzera to na ustach skoro ako lesk a ceresnovy je naj, doda taku zivu farbu odporucam :)
ja pouzivam Labello (hlavne v zime sa mi vysusuju pery) a som spokojna :) na oriflame nemozem povedat zle slovo (az na jeden balzam-taky cerveny) :)
no neutrogenu som po dvoch dnoch hodila do kosa, lebo ma este viac palili pery a supinky sa mi robili, vyskusala som aj spustu inych tyciniek a nepomohli, teraz mi dobre pomaha medova kura - vecer pred spanim si dam trochu medu na makku zubnu kefku a trochu si s tym pomasirujem pery, med necham posobit tak 20 minut a potom zotriem a natriem pery tycinkou, pred spanim tak na hrubsie, momentalne pouzivam EVA medovy balzam a zda sa, ze to zabera, uvidime ako dlho...
((-: tiež mám rada labelá, alebo som si v poslednej dobe obľúbila garnier velvet (:
ja mam teraz garnier a je dobre.. a klasicke labela su dobre tiez..
tak dnes som si kupila neutrogenu a musim povedat, ze je to uzasny balzam, sice ma vysiel nieco vyse 3€,ale nelutujem!
Skúste v mede rozpustené, dva týždne na slnku vyzreté hovno.
podla mna jednoznacne vitalos...je lacny ale vynikajuci.ja pouzivam ten medovy a je uzasny.odporucam
co sa bojis, ja som slovinu ucila az cez akademicky,a to sme boli rocnik, co sme museli 5 predmetov a aspon jednu uroven A..nieco sa na teba predsalen nalepilo pocas 4 rokov..drzim palec a dakujem:)
vevericka: držím palce, ja zase o dva týždne maturujem, a slovenčinu som ešte ani nevidela :D