Ahojte! V poslednej dobe mam velmi suche pery, takze by som bola rada ak by ste mi odporucali co najlepsi balzam s cim ste naozaj velmi spokojne :)...napiste prosim. Dakujem
Najlepsi balzam na pery.....
okrem z oriflamu mam rada aj balzam znacky Balea, je vlacny a farbí tak do ruzovobiela, bledy sa hodí myslím najma kto ma bledú pokozku
ja mam rada taky ruzovy balzam z oriflame v bielom obale krasne vyzera ma pekny obal a je dobre masny takze pery su op nom makke, este k tomu doda aj pekny jemny lesk, a nepredavam oriflame ani nic takze nerobim reklamu len pisem svoje skusenosti, dobry bol este taky ruzovy balzam od bebe
xyx- uz do jedej temy som ti napisala ze ten balzam je hrozny...mne zafarbil pery na cerveno ale je suchy, vysusuje!! mala som aj cerveny aj fialovy...ten bol asi najlepsi aj zlty...bola osm hlup alebo osm si ich objednala vsetky naraz lebo boli za dobru cenu ale niesu dobre teda aspon pre mna!!!.....skus uvidis
xyx- nie je veľmi tónovací, len dodám perám peknú prirodzenú farbu... taká klasika (bavíme sa o tom ORIFLAME balzame)...ale pokiaľ viem, momentálne nie je v katalogu...
ja som citala neaky komentar na ten garnier,autorka pisala ze jej vysusoval pery,takze funkciu balzamu nesplnil,ja som si ho tiez chcela kupit,ale toto ma odradilo,mam rada tonovacie balzamy,ktorych nie je velky vyber a tento garnier bol,ale asi ostanem u jahodkoveho labellka
AHOJTE NESKUSAL NIEKTO Z VAS NOVE POMADY GARNIER??? SU DOBRE?
ked sa tu tak hemzia tie chvaly na oriflame,tak nepozna niekto tento balzam?lebo by sa mi pozdava,ale chcem vediet ci ten cerveny aj tonuje-farbi???lebo sa mi pacia vlastnosti aj cena,ale ak nefarbi tak ho nechcem,myslim tento www.oriflame.sk
Mam odskusanu tycinku na pery z aloe .
Zloženie: aloe, vazelína, jojobový olej, včelí vosk...
Účinky: upokojuje, vyhladzuje a zvlhčuje popraskané a suché pery napomáha pri prevencii herpesu.
- zabraňuje bolestivým prasklinám pokožky /vhodný aj na nohy /
- je ideálnym pomocníkom v núdzových situáciách, ako je napr:
- uštipnutie hmyzom
- drobné rezné rany či popáleniny
- pomoc aj prevencia pri oparoch
- ekzém v oblasti očí
- zvýšenie lesku pier pri podklade matného rúža
- zvýraznenie lícnych kostí a oblasti očí
- uvoľnenie tesného prsteňa z prsta
- opar v oblasti pier pri prechladnutí
- ošetrenie uší pri spálení slnkom
- na ošetrenie citlivých bradaviek / kojace matky, športovci/
- vonkajšie hemoroidy
- kúzelná palička pri detských odreninách,drobných porezaní
modrín
- ošetrenie vyštípanej pokožky pod nosom pri prechladnutí a
nádche
- na ochranu obočia a oblasť línie vlasov pred farbením alebo
nanesením mlieka na zhnednutie pokožky bez opaľovania
- na pálenie po bodnutí a svrbivé vyrážky
- na zmäkčenie suchej kože
- rezné rany pri holení
- pri popŕhlení pŕhľavou
nie preco nieje to hrozna kozmetika...lenn treba najst tie spravne veci..napr krem na ruky a nechty v takom oranzovo zlto zelenom obale je uzasny, spirala WOMDER lash je vyborna, silikonova ceruzka je tiez velmi dobra,nechcem tu vypisovat veci ktore su este dobre ...su aj dobre a aj zle tak ako aj u drahych kozmetik...a su aj ludia ktori si LOREAL a inu kozetiku vyssej kategorie nemozu dovolit a preto hladaju nieco strednej kategorie aa myslim ze oriflame je celkom slusny...mno a AVON ehm...lesky a sprchace...mama je avonka ale viacej mame s oriflame