Najlepsi balzam na pery.....

machulka006

vitalos - to nové labello som ešte neskúšala... mne labello celkovo vyhovuje, nemám po ňom suché pery... to čerešňové je taký priebem, naj je podľa mňa medíkové :) čo sa týka balzámov balea - bola som sklamaná, raz som si kúpila ten modrý sensitive, a také obrovské kúsky šupiniek suchej kože som mala na perách... :( musela som to vyhodiť...

kiki

Ja mam opacny nazor. Tiez som si kupila jahodovu baleu a pery som mala po nej nenormalne cervene, suche a hrozne ma stipali, tak som si ich 3 dni davala do poriadku medom. Dost ma to sklamalo, pretoze Baleu mam rada a casto ju pouzivam, no tento balzam mi nesadol a letel rovno do kosa.

lenka222

ja som si kupila z dm zancky balea...pomadu s jahodovou prichutou...najprv som myslela ze pery trochu vysusuje..ale postupne presny opak...ale najlepsia je ta vona...kamarati vravia, ze mam eroticku pomadu...:D

vitalos

machulka a skusila si uz aj to nove labello, jeho obal je tmavsi ako ceresnove neviem ci to je mango ci avokado nieco take som zahliadla, neskusala si ho? a nevysusuje ti to labello ceresnove velmi pery? ja som ho mala velmi rada pre vonu a farbu ale pery mi veeelmi vysusoval.

machulka006

výborné sú tónovacie labellá... akurát som si z drogérky priniesla čerešňové... a z oriflamu je dobrý LipSPA therapy, len je ho málo... :( jaj, a medíkové labello - klasika - ale super... :)

vitalos

moja skusenost jednoznacne vitalos cherry, pekne sa mi peru lesknu a su vlacne, a vonaju, teraz som chcela ale vyskusat garnier, viete maju take pekne lakave obaly :))) a hlavne cerveny tak som si ho kupila, pekne vonia tak jemne ale nieje taka jednicka ako pre mna vitalos nieje mastny, skor by som ho odporucala tym ktore s perami a s ich vysusovanim nemaju problemy, a potom este ak poznate helle medovy je fajn tiez - v tescu dostat 35sk tusim,,