dobry den,
dnes som si trosku pritlacila pravu bradavku a vytieklo z nej ako kedy vytok tmavo hnedej farby..nevyteka to ked ju nestlacim..velmi ma to vyplasilo..mam 19 rokov..prosim poradte =(
ani neviem ako dlho to mam..vcera som to nahodne zistila..=(( je mi z toho na nic
daj viediet ako si dopadla, ale nemusi to znamenat hned rakovinu i ked...
mozes mat nieco zo zlazami
jasne ze zajdem klekarovi lebo sa velmi bojim..len som chcela pocut od niekoho kto s tym ma uz nejaku skusenost =(
Pre vlastné svedomie,pokoj,neváhaj a navštív okamžite lekára,tu ti nepomôže nik.
velmi pekne prosim to tu vazne nikto nie je kto sa s tym uz stretol??
a z laveho mi mierne taka zltkasta tekutina..al to iba kvapocka..
baby ja mam strasny strach..
prosim poradte mi niekto..
v pondelok k lekarovi,ok?
neviem co si mam o tom mysliet =(
citala som si nejake clanky a vsade som sa docital ze sa moze jedna o zhubny nador..boze ja som uplne..ja neviem ani..strasne sa bojim =(
zena.centrum.sk
Najčítanejšie články
5 mýtov o cholesterole, ktorým by ste nemali veriť!
Nie je lekár ako Váš Lekár. Poliklinika Váš Lekár radí, kedy stačí odpočinok a kedy sú potrebné antibiotiká
Gastroenterológovia: Pacienti, ktorí čakajú na gastroskopiu alebo kolonoskopiu, si na vyšetrenie budú musieť počkať aj niekoľko mesiacov
Máte pocit, že je toho na vás veľa? Spomaľte na ostrove zdravého životného štýlu
Ovocím za lepšou imunitou: Aké exotické druhy v zime nevynechať?
Najčítanejšie vo fóre
Tlačové správy
Využite rekreačný poukaz ešte do konca roka a podporte svoje zdravie!
Toto nikto neurobí za vás! Máte svoje zdravie pevne v rukách?
Aktuálne na ZDRAVIE.sk
RÚVZ: Sezóna brezy pomaly končí, v krátkom čase ju nahradí ďalší silný alergén
Home office je trestom pre váš chrbát! Odborník radí, čomu sa treba rozhodne pri práci z domu vyhnúť
Primárka hematológie: Ľudia s hemofíliou môžu zažiť dlhotrvajúce a ťažké krvácanie, a to aj pri menších zraneniach
Fyzioterapeutka: Pribúdajú ľudia, ktorí dokážu svoje telo ignorovať natoľko, že si zvyknú na bolesť, a žijú s ňou v symbióze
Zrušenie zubných benefitov v zdravotných poisťovniach zo dňa na deň kritizuje aj Slovenská komora zubných lekárov