ahojte, obedovala som a nejak sa mi podarilo polklnúť kosť z mäsa. Má niekto podobnú skúsenosť??? Teraz sa bojím, že sa mi niečo stane, že mi tá kosť ublíži, že mi pretrhne črevo..alebo niečo,,prosím poraďte, stalo sa to už niekomu?
Polkla som kosť..poraďte
Ahojte teraz som prehltla niečo s kebabu neviem či to bola kosť no hneď som išla zvvracať nevyvzvracala som toho nejak moc len sa bojím strašne či mi to nezostalo v hrdli stále ma berie zvracať no nie a nie vyzvracať... Veľmi sa bojím ... Stále mám čudný pocit v krku
Ahojte teraz som prehltla niečo s kebabu neviem či to bola kosť no hneď som išla vracať nevyvzvracala som toho nejak moc len sa bojím strašne či mi to nezostalo v hrdli stále ma berie zvracať no nie a nie vyzvracať... Veľmi sa bojím ... Stále mám čudný pocit v krku
:DDDDD
ty kokso, dalšia téma z roku 2009 :DD
Blondula :D
mám otázku, čo je to polknút?
xxxx-ako zle bolo tvojmu otcovi po dvoch dňoch?? a prečo ho išli operovať, keď nevedeli, že niečo polkol?
no tak moj otec nechtiac zjedol celé špáratko fakt ani neviem ako bol to recepc t kde to špáradlo držal syr a šunku pokope a otec to prehltol ani neviem ako aj špáradlom za dva dni na to mu bolo zle ta šiel k doktorovi. nevedeli sme čo mu je lebo sme na to zabudli. potom ho operovali až 4 hodiny chceli ho už "zavrieť" a náhodou potom našli špáradlo. doteraz si to vyčítam lebo to jedlo mal po mne dojesť a keby som ho zjedla a ja som vedela ze tam je špáradlo tak by som ho vybrala. teraz som nechtiac prehltka ostrú podotýkam fakt spicatú kostku s mandarínky viem že bola tak divne špicata že som vyplula ešte dalšie dve s tej mandarínky a už další den trpnem či sa historia nezopakuje.
neboj sa nic, normalne to vykakas:)))) Ludia vedia ziest aj kluce ci mince a prejde to traviacim traktom,a kost sa moznoze aj rozlozi v zaludku, ved tam mas kyselinu:)vazne sa nic neboj..
ešte niekto s podobným problémom??