karinka..ahoj.....ja som trpela bulímiou 4-roky...,,,nevieš si predstaviť ako mi bol,,,bola som vydatá..aby som mohla jedlo vyvrátiť.,.posielala som manžela preč z bytu..,,,stále som bola nervózna..všetko mi vadilo,, až raz to začalo: začalo mi prichádzať z ničohonič zle, mala som závraty, každou chvíľou som čakala, že opadnem, a každý deň som mala bolseti pri srdci...to mám aj dodnes..začali sme s manželom chodiť po lekároch, na pohotovosti som bola ako doma,,,,lenže nikto mi nič konkrétne nepovedal,,,sdamozrejme ani ja som lekárom nepovedala...že trpím bulímiou-teda trpela som..lebo potom som prestala, poviem ti Karina..bolo mi každým dňom horšie a horšie,,,nakoniec som musela od manžela odísť...-nepovedala som mu dodnes, že som trpela bulímiou..je ale smutné, že si nevšimol ako sa mu pred očami strácam...-každý to videl len on nie, keď som prišla bývať k rodičom..-nebolo mi lepšie, najprv mi nechutilo ani jesť..bolo to hrozné,,najhoršie boli tie nevoľnosti a bolesti celého tela
inak dnes som už 14-mesiacov bez manžela-vďaka bulímii sa mi rozpadlo manželstvo..,,,bulímiou netrpím už skoro 2 roky..ale zdravotné problémy mám dodnes...často mi je veľmi zle, mávam závraty..a tie bolesti srdca sú najhoršie-neviem,,,či som si nejako ublížila,,ale určite to je daň za tú bulímiu...,,neviem,,ako je tebe...ale poviem ti..že kedysi som bola plná života, ničoho som sa nebála-dnes sa všetkého bojím, kontrolujem sa, myslím si, že bulímia si vyžiadala príliš vysokú daň..-mám pocit, akoby som to nebola už ja...podpísala sa ta potvora asi aj na psychike..pretože lekári mi vravia, že tie problémy sú psychického pôvodu...takže kočky..zapamätajte si: nikdy nič a nikto nestojí za to, aby sme si zničili nejakou bulímiou alebo anorexiou život a zdravie...keby som tak mohla tie roky vrátiť dozadu...-nikdy by som s niečím takým nezačala