VSETKYM BUDUCIM MAMICKAM!

steffi

ano kazdy udajne zo zdravotneho hladiska a ...je udajne lepsi ten spontanny porod, ja mam za sebou porod je to bolestive to ano ale prezila som to a da sa to vydrzat a hlavne ked uz polozia do lona to babo:)))

zds

Ty, kamo:).
Povedz svojej manželke, že cca 90 miliárd x sa to stalo bez cisárkseho rezu. (toľko cca už žilo našich predkov). Vydržali a vydrží aj tvoja žienka.
Prepáčte mi to, píše ma to to ľahko, lebo som muž.
Ale klasický pôrod má pre dieťatko množstvo, množstvo výhod. Taký jeden, ktorá veľmi ocení, je bezproblémové zavŕšenie tvorby materského mlieka (spúšťa ho hormón prolaktín).
Pokúste ste sa...
A mamy z oboch strán neporadia?

alica27

Ahoj,ja som rodila epidurálkou a musim povedat,ze aj najblizsie si urcite vyberiem tento sposob....ale bolesti som si uzila aj tak..ale nie takej ako keby som rodila bez Ep.
Cítila som sa ako v raji ked zacala ucinkovat,vsetky bolesti zmizly.Co sa týka klebiet o tom ake vedlajsie ucinky moze epidural mat,ja som ziadnu z nich nemala.Ale dajú ho az ked je buduca mamicka otvorená na 3-4 cm..takze drzím palce a zelám hlavne aby vsetko prebehlo v poriadku a aby ste boli vsetci zdraví.

kamo

manzelka xce rodit cisarskzm rezom boji sa strasne bolesti a ja epiduralky ake su vihody a nevihody rodenia tzmito sposobmz