chcem sa opytat ci sa da nieajko ovplyvnit aby som zarastal .. lebo mam 17 a ziadne fuzy iba trocha pod nosom .. to len take chlpky a moji spoluziaci su az po usi zarastnuty, je to sposebene ze maju vecsiu hladinu testosteronov ako ja ? pomozte mi
chcem viac zarastat
no ja mam 18 a tiez nezarastam skoro vobec, len tam daco pod nosom co tak ked si spomeniem raz tyzdenne oholim a idem dalej. je pravda ze by sa mi pacilo ziskat trocha respektu ale hold treba cakat...
ked chcete byt chlpaty tak sa zacnite holit aj si nemate co, po case vam zacne rast brada. robil to tak moj bratranec, mal velmi jemne chlpy,este aj ja som bola chlpatejsia ako on.
fakt bud rad ze nezarastas... ked som mal tak 15-16 som sa na to hrozne tesil ked budem zarastat... a teraz mam 20 a uz by som najradsej nechcel... stale sa musis len holit holit holit... fakt navyse starost
mne sa pacia taky krasne nahladko oholeni krasavci.
poviem ti uprimne mal by si byt rad ze nezarastas ako ostatny...aspon sa nemusis holit a mas tak o jednu velku starost menej...a vacsinu zien pritahuju taky takze sa neboj
ahoj, som dievca. A mne sa nahodou pacia taki holobriadkovia.
Clovece, tes sa kym nezarastas. Za to, ze ta mozno kamosi obcas podpichnu vetou "Frantho, chces aby som ta oholil? Tak pockaj, urobim prievan!" sa nemusis s nedockavostou tesit na obdobie, kedy budes musiet strnisko "brusit" aj 2 x denne, aby si bol hladky. Cize klud, priroda to zariadi ked pride cas...