poznáte nejakého fetišistu? bohužial ja som snim každy den moj priatel vzrušuje ho pri sexe ked mam na sebe silonky. Je mi to už niekedy až nechutne. A to musim mať aj nalakovane nechty a ked mam ešte topanky na opätkoch tak koniec. Najhoršia vec na tom je že ked niekam ideme a ja nemam silonky a vidi druhu babu v silonkach a tie poznamky, len sa povadime. Mate nejaku skusennosť? da sa s tym niečo robiť aby ho nevzrušovali silonky?
Fetišizmus
Suma sumarum bude taka, aby si sa s nim rozisla:D To ti vravim vopred:D
Nic sa nerozchadzaj, ked ho milujes, nie je co riesit:D
Suhlasim snazorom ze to musia chciet obaja.ale nemala by si sa bat niekto povedal ze horsie je ked tie pancuchy che mat na sebe ja mam tiez potrebu pri sexe mat na sebe pancuchy niekedy aj inu damsku spodnu bielizen podvezkovy pas podprsenku a nikdh ma nepritahovali muzi ald vyhradne ZENY!!!!!podla isteho sexuologa ide ovymenu ked muz je ako zena a zena ako muz. Trapilo ma to a tak som da poradil zo sexuologom u mna raj ide aj o urcity ekzibicionizmus.
Nepovedal by som ze to je uchylka aj ked nie celkom normalna bezna vec. Idealne je ked sa najdu 2 s rovnakymi chutami, nikto sa neciti zle a maju sprestreny sexualny zivot.
Urcite s tym nic nespravis a on sa nezmeni lebo to ma v sebe.Pokial tebe taketo "vzruso" nevyhovuje alebo sa ti to hnusi, tak asi nema vyznam byt v tomto vztahu s nim.
Myslim,ze to vobec nie je choroba,ale len urcite sexualne predstavy.Aj sexuologovia viackrat,ked padla otazka na temu muz-zena v silonkach ako sexualny stimul,odpovedali,ze je to uplne normalne.Mnohym muzom sa pacia zeny v silonkach,na nete su cele galerie fotiek s touto tematikou.Pre zeny je to uplne normalna sucast oblecenia,pre muzov to moze byt zaujimavy sexualny stimul.Za uchylky.ktore by sa mali liecit,skor povazujem sado-masochizmus,mocenie...,to je uz fakt zvratene a chore.Ale skus sa poradit s nejakym sexuologom,mozno ti tvoj problem s muzom objasni z inych pohladov.napr.mozes napisat na www.potencia.sk Odpovedaju tam aj sexuologovia na podobne problemy,aj psychologovia.
A liečiť sa to nedá. Takisto ako sa nedá liečiť pedofília.
Ešte taký malý dotaz, toto nie je fetišizmus je to úchylka, môžte namietať že podstata slova je tá istá, áno podstata slova ale z psychologického hľadiska nie podstata tej činnosti a jeho osobnosti.
Je to choré, len je to v začiatkoch. Bude to pokračovať tým, že si sám bude obliekať pančušky a onanovať. Choď za psychológom a opýtaj sa ho. Takýto človek nemiluje teba ako osobu, núti ťa robiť čosi čo ti je proti chuti a podvedome cítiš že to nie je v poriadku. Nechcem strašiť ale takýto ľudia sú nevyspitateľní, bude neustále posúvať hranicu a tá hranica môže zájsť priďaleko. Bála by som sa o život pri takomto človeku. Skús mu jeho úchylku odmietnúť, uvidíš čo spraví.
no chore to nieje:)) ale take veci musia vyhovovat obom, inak to nestoji za nic
Súhlasím s brr...
Nedá.Je chorý. Nebola by som s ním ani sekundu, sa ti divím.