infekcie

house

Pre 6 mesacne dieta je najlepsie na posilnenie imunity predsa materske mlieko.Len a Len materske mlieko,lebo v
nom su uz obranne latky od matky !!!

ivko111

A ja mám možno hemofila, manželka moraxelu, jedna dcéra....V nose,krku, a v akejkoľvek dierke máme všelijakých bacilov. Je to normálna súčasť organizmu, napríklad zlatý stafylokok je bežným bacilom v nose, ktorého vôbec netreba liečiť.V krku môže byť pneumokokus a zasa ho netreba liečiť a pod. Baktérie liečime vtedy ak je evidentné ak robia klinický problém, nejakú chorobu nimi spôsobenú. Čiže nie je dôležitý nejaký výsledok, ale to či má pacient obtiaže. Ak napríklad teraz prechladnem, dostanem nádchu, kašel, bude ma škriabať v krku a spravia mi výter z krku a vykultivuje sa mi čokoľvek, tak to vôbec nie je ten bacil ktorý mi robí tieto problémy. Uplne náhodou som našiel toto forum a nestačím sa čudovať čo sa to tu píše. Hoci Vy pacienti za to nemôžete, nie je to tu vôbec nejako moderované, usmerňované, žiadny lekár a preto to tu aj tak vyzerá.Ale to nie je chyba Vás čo tu prispievate, tak prosím berte moje príspevky.

tinusska

skus cibulu... ja sa jej vzdy tak najem, ze mam vyzrate dasna - ziadna choroba, aj ked mam vraj brutalne znizenu imunitu... a milujem tiez brutal feferonkovu pizzu... nech pekne vypaluje :))

house

Vratte sa k prirode vyjdite do lesa s dietatom na cerstvy vzduch priroda lieci
a posiluje aj imunitny system a more ...

RNG

Inac ziadny z menovanych potravinovych doplnkov nenici imunitu, prave naopak ju zvysuje.
Samozrejme pre istotu odporucam kazdemu brat aj obcas probiotika, lebo nase telo ich potrebuje a z dnesnej stravy, prakticky vsetko sterilizovane a dokladne umyte tieto uzitocne podne bakterie nemozeme dostat.

RNG

Nom a abty som nezabudol okrem kvapiek roztoku GSE do nosa sa da pouzivat aj koloidne striebro, hlavne ako spray do oci, tvare, nosa a hrdla je ucinny, ked ho pouzivas niekolkokrat denne.

RNG

ako obvykle radim GSE, oreganovy olej,extrakt z olivovych listov, collostrum, aloe vera, selen zinok,bazu, astragalus a betaglukany