kde vsade si sadate na zachod?

Príspevok v téme: kde vsade si sadate na zachod?
giibi

Chcela by som sa spytat asi prevazne bab, ale kludne aj chalanov, kde vsade sadavaju normalne na zachodovu dosku.
Ci len doma, alebo aj u rodiny, u kamaratky, u znamych, nebodaj v obchodnych domoch, diskotekach, atd...

pytam sa samozrejme z hygienickych dovodov... lebo znama bola mnou dnes pohorsena ze doma a u starych rodicov si v pohode sadnem na zachod...

giibi

no v praci je to tiez take diskutabilne.... v budove s milion ludmi by som to riesila rovnako, ale napriklad ja mam kancelariu len s dvoma kolegami a vecko mame len mi traja tak tam sadam v pohode

zjuzjika

takisto ako musska, doma, u kamaratov, u praitela, a ked musim napr v praci, tak tam dam pekne vrstvu papiera na misu.....

sajfina

tak to pardon,ale aby som si doma nesadla na wc?to je už prehnané,predsa viem,že wc mame hygienické,vždy čisté...možno oni wc neumývajú,keď si nasadá=)

giibi

no ved to, ja tiez, u kamosiek, u znamych a detto u rodiny, je to podla mna uplne normalne... a nehovorim o tom ze doma?!
ona bola zhrozena zomna a ja som opatovne z nej, ale vidim ze ja som opodstatnene :)

musska

doma, u znamych, kamaratov rodiny uplne v pohode. Na verejne zachody nikdy. A ak ma uz "pritlaci" situacia, nosim so sebou antiabakerialne obrusky a obalim wecko toaletakom:)))